Praktizáló természetgyógyászt keresek. Hogyan képezte magát, mióta csinálja, mennyire elégedett a választott szakmájával?
Figyelt kérdés
#masszázs #természetgyógyászat #kiegészítő munka #bioenergetika #természetgyógyász tevékenység #önálló vállalkozás
2020. dec. 19. 13:42
1/3 anonim válasza:
Jelen!
Az ufómagazin cikke és a gyk. magasan képzett ezósai tanítottak
-legalábbis ebben az életemben, hiszen már több száz éve űzöm az ipart a reinkarnációnak hála.
Nagyon elégedett vagyok vele, élvezem, hogy jól meg tudom szedni magam pénzzel azon idiótáknak hála, akik elhiszik a hülyeségeimet,
de annak is nagyon örülök, hogy munkám segítségével még mélyebbre tudom taszítani őket a szellemi sötétség bugyraiba!
2/3 anonim válasza:
Én a munkámból kifolyólag elég sok TGY-t ismerek.
Többen orvosi, gyógyszerészeti egyetemet végeztek, utána váltottak. Vannak TGY képzések, táborok, kurzusok, konferenciák.
Ahogy én látom, mindegyik elégedett a szakmájával, a természetgyógyászat egy hivatás számukra.
Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél TGY lenni? Milyen területen?
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!