Erős székrekedésre és puffadásra bármi ötlet, javaslat? 22N
Figyelt kérdés
Borzalmasan szenvedek, főleg tegnap óta rossz a helyzet, ugyebár sokat ettem és semmi sem tud távozni már négy napja ha jól számolom. Sűrűn szellentek viszont és a szaga is elég orrfacsaró. Ma pedig még töltött káposztát is ettem ami általában meghozza a székelési ingert de most sajnos eddig nem.
A baj az, hogy még holnap és holnap után is megyünk karácsonyozni a rokonokhoz, illetve a barátnőimhez, a hashajtón gondolkodtam mert van itthon csak félek hogy holnap délelöttig nem hatna, vendégségben pedig nem szívesen ereszteném ki a felgyülemlett anyagot, meg gondolom erős hasmars keretében távozna. Kellemetlen lenne és nagyon büdös.
Bármi hatásos tipp vagy ötletetek van esetleg kedves gyakorisok?
2020. dec. 25. 19:37
11/15 anonim válasza:
Tehát nem akarod telekakilni a rokonok vécéjét?
12/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, az volt az elgondolás hogy ezt elkerüljem.
2020. dec. 26. 11:27
13/15 anonim válasza:
Egyébként minden rendben volt veled? Remélem tudtunk segíteni♥️
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed, mondhatjuk, hogy igen. Végül a hashajtót választottam mivel az üzletek ugye zárva voltak nem tudtam szilvát venni másnap sem. Picikét kellemetlen volt, mert egyik barátnőmnél jött meg a hatása, én pedig nagyon nem szeretek idegen helyen kakilni, de már annak is örültem hogy sikerült megkönnyebbülni. 😊
2020. dec. 28. 10:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!