Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy hiába...

Miért van az, hogy hiába edzek nem leszek erősebb?

Figyelt kérdés

kb 8 hónapja minden egyes nap 100-150 fekvőtámaszt csinálok.

20-30as menetekben, 1-2p szünettel.

8 hónapja! De még mindig nem bírok 20-nál többet kinyomni, semmi nem látszik a karomon.

személyi edző ismerősöm is megnézte, szerinte tökéletesen csinálok, nem érti mi a baj.

Egy napot sem hagytam ki.

nem úgy kéne lennie, hogy egyre jobban és jobban megy? Igazából semmi nem változott. egy éve 20-at nyomtam ki úgy, hogy a 20. már remegős volt.

És most is. ennyi erővel akkor minek csinálom?

2020. nov. 1. 13:34
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
17/f 68kg 182cm
2020. nov. 1. 13:39
 2/15 anonim ***** válasza:
Eszel eleget? És egészségesen?Szerintem gond lehet, hogy nem viszel be elég és minőségi energiát. Illetve variálni is jó lenne a gyakorlatokat, nem csak fekvőt csinálni.
2020. nov. 1. 13:41
 3/15 anonim ***** válasza:
Hat azert, mert ez nem igazan edzes. Nem csak fekvotamaszt kene csinalnod, az onmagaban keves. Iktass be sulyzos edzeseket, az mar hatasosabb lesz, ezt a szemelyi edzo baratod nem mondta? Erdekes.
2020. nov. 1. 13:43
 4/15 A kérdező kommentje:

2: persze, amikor éhes vagyok. naponta van, hogy megkívánok egy tányér levest, de néha meg nem. Változó.

de fekvővel csak a karomat szeretném erősíteni.

3: nem edzés. Ez fekvőtámasz. csak a karokat edzi.

2020. nov. 1. 13:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor a leves mellé egyél meg naponta 1 nagy adag húst, némi zöldséggel, körettel, ha felszednél 10-ot akkor több erőd lenne, jelenleg éppen a soványság határán vagy.
2020. nov. 1. 13:57
 6/15 anonim ***** válasza:

A kerdesedben ez szerepelt: “miert van az, hogy hiaba edzek, nem leszek erosebb?”

Tehat akkor megegyszer. Ha csak fekvotamaszt csinalsz, az nem biztos, hogy eredmenyt fog hozni. Masrol nem irtal, igy nem tudhatom, hogy mit csinalsz meg, mert nem vagyok ott veled.Ezen kivul csinalsz mast? Ha igen, es nincs eredmeny, akkor valoszinuleg vagy valamit nem jol csinalsz, vagy nagyon keveset eszel, es nyilvan nem erosodsz. Egy tanyer levest eszel egy nap? Vagy meg annyit se? Ezt fejtsd ki kerlek, mert nem ertem.

2020. nov. 1. 13:59
 7/15 anonim ***** válasza:

"naponta van, hogy megkívánok egy tányér levest"

Ugye ez most valami vicc?.. Fehérje és szénhidrátdús táplálkozás kell, következetesen bevitt adagokkal. Ezen felül, ha mindig ugyanazt a terhelést kapják ugyanazok az izmok, akkor nem fognak fejlődni. Mindig növelni kell egy kicsit a nehézségi fokot.

Az lótúró, hogy megcsinálsz egy nap 100 fekvőt és levest eszegetsz mellé..

2020. nov. 1. 14:07
 8/15 A kérdező kommentje:

5: sovánsáág? már hogy? eléggé zsíros vagyok. 182 cm, 68 kg. nem 88. 68!!

nagyon könnyű vagyok.

2020. nov. 1. 14:08
 9/15 A kérdező kommentje:
7: most hányjam ki? Ha nem vagyok éhes akkor nem vagyok és kész. pár éve rámerőltették a szüleim, amikor napi egy-két szelet rántotthúst ettem maximum és kihánytam.
2020. nov. 1. 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Huha kerdezo, asszem neked eleg komoly testkepzavarod van, pszichologust ajanlanek neked inkabb.Ehhez a magassaghoz 68 kiloval biztosan nem vagy kover, inkabb csak maximum “skinny fat” lehetsz, mivel nem eszel es edzel normalisan, nyilvan nem leszel feszes. Csoda, hogy van energiad, en egy tanyer levessel max vegetalnek, meg se birnek mozdulni, az biztos.
2020. nov. 1. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!