Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez a szédülés? Más...

Mi lehet ez a szédülés? Más volt már így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20-ára nem várom, 11-én volt egy pici barnázásom, de olyan pici, hogy lehet csak én beszélem be magamnak. :D

Viszont ma már 3. napja, hogy a nap bármely szakában akármit csinálok elkezdek szédülni. Tegnap és ma valamivel enyhébben, és ébredéskor nem jelentkezett. De első nap úgy ébredtem, hogy amint felültem az ágyban (nem hirtelen) megfordult velem a világ.

Mi lehet ez?

Ha eszek, akkor általában, átmenetileg rendeződik. De első nap hiába ettem, hiába ittam. Ha el is múlt csak igen rövid időre.

Ma be akartam jelentkezni orvoshoz, és elmondani neki ezt. De mivel most kőltöztünk ide és a lakcím kártyának még nincs rendben, így elküldött, meg se hallgatott.

2020. szept. 14. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld ezt, mert borzasztó nehéz és végtelenül hosszú terhességed lesz, ha sikerül. Engedd el a nem létező terhességi tünetek keresését, hogy felhőtlenül tudj majd örülni a 2 csíknak.
2020. szept. 14. 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
En is 20.ra nem varom. Ket napja alacsony a vernyomasom, magas pulzusszammal. Szedulok. Semmi mas "tunetem" nincs. En csak 20.an tesztelek.
2020. szept. 14. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erre most derült ki, hogy alacsony a vasam :D

Nem létezik csak terhességre vonatkozó tünet. Vagy terhes vagy vagy más a gond. Ennyi :)

2020. szept. 14. 13:59
 4/10 anonim válasza:
100%

Ne haragudj, de ha 20ára nem várod nem kellene terhes tünetednek legyen. Én pl most várandós vagyok eléggé az elején de nem a nemvárt előtt jöttek a tünetek.

Viccen kívül az öcsém is szédül fáj a feje magas a pulzusa pár napja mint ahogy nekem is... front van nem mindenki terhes aki szédül 😄😄😄

2020. szept. 14. 14:01
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Nem keresgélem most a tüneteket. A barnázást azért írtam így, mert volt csak pici. Ezért én inkább úgy állok hozzá, hogy lehet csak én láttam oda. Értsétek jól.

A szédülést szerintem nem lehet bebeszélni. Már tegnap úgy indultam neki mindennek, hogy á még korai bármit is érezni. Aztán mégis jelentkezett, tegnap és ma is.

Kedves második, te akkor átérzed amin átmegyek. Remélem mind a ketten pozitívat teyztelünk ha eljön az ideje. 20-a előtt én se tesztelek, az tuti.

2020. szept. 14. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is sokat szédültem az elején de én már akkor 6 hetes voltam. Előtte semmi jele nem volt.
2020. szept. 14. 14:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én megértem, hogy varod a babát, de ilyen koràn még nincsenek tünetek.

Nem véletlenül mondják, hogy általában a 6.héttől vannak tünetek. Lehetnek elöbb is, de nem a beágyazódástól, hát akkor még olyan minimális hormont termel a szervezet, hogy a teszt sem mutatja ki.

2020. szept. 14. 14:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez rossz kategóriába került, mert köze sincs a teherbe esésnek a kérdésedhez. A szédülést kismillió dolog okozhatja. Időjárás, front, vérnyomás problémák, vashiány, kevés folyadék fogyasztása...ez a pár dolog csak az, ami nálam ilyen problémát okozott...de hát ezen kívül ezer oka lehet. Menj és vizsgáltasd ki magad ha tartósan fennáll a dolog. Ha meg babát szeretnél akkor meg főleg.
2020. szept. 14. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az idő miatt szedulsz? Mi is a babóra gyúrunk. 2 hete úgy szédülök mint az állat. Nem nem vagyok terhes tudom jól. Nálam a sok stressz és az sem tesz jót, hogy itt délután 20 fokkal melegebb van mint hajnalban..
2020. szept. 14. 15:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Ki hogy van aki szédülésre panaszkodott?

Én kértem a háziorvosomtól egy beutalót a laborba, de 23-áig várnom kell. Akkorra kaptam időpontot. Remélem kiderül mi az oka, aztán adnak rá valamit.

2020. szept. 18. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!