Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vérzik az orrom mit tegyek?

Vérzik az orrom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Reggel felkeltem és beletúrtam az orromba. Véletlenül egy kicsit jobban belenyúltam de máris kihúztam mert megfájdult az orrom belseje. Már 5 perce vérzik, fáj és mellette egy kellemetlen bizsergő érzést is érzek az orromban.
2020. szept. 4. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom azóta már elmúlt, én ilyen esetben össze szoktam szorítani azt az orrlyukat, amelyik vérzik, pár másodpercig leszorítom az orromnak azt a felét és utána elmúlik a vérzés, persze utána aznap nem szabad már piszkálni és csak nagyon óvatosan szabad orrot fújni.
2020. szept. 4. 09:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen azóta elmúlt a vérzés és a fájdalom is kösz a tippet. 👍
2020. szept. 4. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
20 perc után kezdhetsz idegeskedni, a fiamnak 20 percig szokott vérezni az orra, áll a csap fölött, mert nem elég már egy százas zsepi sem. Nem szorít össze semmit, csak felfogja a vért.
2020. szept. 4. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!