Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Agyi CT mennyire mebgizhato?

Agyi CT mennyire mebgizhato?

Figyelt kérdés
Ájulás miatt kerultem korhazba, ahol csinaltak egy agyi ct-t. Napok ota faj a fejem, haziorvosom erre mit sem mondott, csak annyit, hogy "fajhat az hetekig". Aggodom, hogy mi van akkor, ha valami nem latszodott a ctn. Napok ota faj, hol erosebben hol gyengebben, gyogyszer kb semmit nem csinál, aludni alig bírok. Alapból nemertem, hogy ha az Mr pontosabb, miért nem lehet azzal biztosra menni első körben. Jó, biztos nem így megy, de továbbra sem értem. Inni iszok, enni is eszek, levegőzök is, bicoztam is, de egyszerűen megbolondoluk ettol a fejfajastol. Ideggyogyasz is latott, de a fejfajasra csak annyit mondott, hogy "iszik eleget?" nemtudom, hogy miert nem lehet a folyadékbevitelen túl latni a dolgokat.

2020. aug. 22. 14:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hello, kiderült mi volt a probléma?
2020. nov. 28. 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!