Néha a napokban rámjön hogy a fejem így fáj szédülök, a szemeim is fájnak, meg izzadok, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok, igy tudom az milyen de ez más, lehet köze ahhoz hogy antibiotikumot szedek, hugyuti fertőzésre?2020. júl. 2. 18:47
1/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen tünete vannak mostanában.
2/4 A kérdező kommentje:
De a vernyomasom meg jo, vizet is iszom sokat foleg most akkor mi lehet ?
2020. júl. 2. 19:00
3/4 anonim válasza:
Én is pánikbeteg vagyok, és május óta én is nagyon hasonló tüneteket produkálok, gyakorlatilag minden nap,m borzasztó erős forgó szédülés, mintha agyvérzést akarnék kapni, fejfájás, ilyesmi, gyógyszert is szedtem rá semmit nem ért. Azt mondják borzasztó sok a front mostanában, lehet az is közrejátszhat.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanaz. Kb május vége óta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!