Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánikbetegség kezelhető...

Pánikbetegség kezelhető gyógyszerek nélkül ?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok fél éve nem rég szántam el magam hogy elmenjek Pszichiaterhez azt hittem majd a gyógyszerek megoldások lesznek. Antidepresszánsból 2 szemet szedtem be aztán arra jöttem rá hogy én ezt nem akarom szedni nem akarom így élni az életem inkább megküzdök a rohamokkal és a szorongással minden nap. Jövőhéten Pszichológushoz megyek szerintetek ő mit fog csinálni? Hogyan zajlanak az ilyen fajta beszélgetések? Tud majd segíteni?
2020. jún. 6. 14:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De miért baj, ha valaki gyógyszert szed? 10-ből 8 ember szed valamit, sokan életük végéig. Szenvedni jobb?
2020. jún. 7. 15:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Előbb írtam le hogy miért nem szeretném szedni. És egyáltalán nem baj, de én nem szeretnék üres érzelem mentesen beszélgetni vagy csak bàmulni a semmibe mint sokan akik antidepresszánst szednek. De távol álljon tőlem hogy elítéljek bàrkit is hiszem nekem is felírták és ki is váltottam, valamint még lehet szedni is fogom mert sosem tudni!
2020. jún. 7. 16:15
 13/20 anonim ***** válasza:

#4es vagyok!

Édesapám is pánikbeteg, ő a hányós fajta. Mindig, amikor átmegyek hozzá (nagyritkán), látom a frontinos dobozokat az asztalon. Annyira szomorú. Nem csak az, hogy nem tudok neki segíteni, de az is, hogy látszik rá van függve. Teljesen olyan, mint amilyet leírtál, Kérdező! Nagyon örülök, hogy ilyen bölcsen látod ezt!

Hidd el, te is képes leszel kijönni ebből! Nehéz, de megéri! Büszke leszel magadra! :)

2020. jún. 7. 16:19
 14/20 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy ez jól esett!

Reméljük édes apád is kilábal ebből a betegségből és a gyógyszer függésből, fontos hogy támogasd és beszélgess vele. A legjobbakat nektek! :)

2020. jún. 7. 17:11
 15/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Sok sikert, meg tudod csinálni! Nem lehetetlen! Tartsd a szemed előtt, hogy erős vagy! Motiváld magad, az ad a legnagyobb löketet, ha biztos vagy a dolgokban!

Minden jót Neked is! :)

2020. jún. 7. 17:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Jól elbeszélgettek itt a nyugtatóról, ráfüggésről, meg a zombulásról, csak éppen fogalmatok sincs róla, hogy az antidepresszáns - ami ugye a téma - az egyáltalán nem okozza ezt, teljesen másképp működik, mint a nyugtatók.
2020. jún. 7. 20:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen készítményről van szó. A kérdező kijelentette, hogy nem szeretne gyógyszereket szedni. Ami teljesen érthető.
2020. jún. 7. 20:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Nyilván az ilyen dezinformációk is befolyásolják, mi több elriasztják ebben, ezért tartottam fontosnak közbevetni.
2020. jún. 7. 22:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék vitát indítani, de szerintem semmi furcsa nincs abban, hogy valaki nem kívánja gyógyszerek használatával leélni az életét. Akár antidepresszánsról, akár nyugtatókról van szó.

Az antidepresszáns hatásairól ugyan nincs sok információm, de a közvetlen környezetemben van aki szó szerint nyugtatón (Frontin) éli a mindennapjait. Ha éppen nem szedi be, akkor teljesen befordul, esetenként agresszívvá is válik. Teljesen rá van függve. Én egyszer szedtem be egy ilyen gyógyszert, azt sem szívesen, de pánikbeteg lévén kíváncsi voltam. Hatott, jó volt egy ideig, de nem szeretnék rászokni. Ahogy a kérdező sem, ami nagyon helyes lépés.

2020. jún. 7. 22:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is megértem, de azért ne keverjük a 2 gyógyszert, mert nagyon mások.
2020. jún. 8. 15:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!