Pánikbetegség kezelhető gyógyszerek nélkül ?
#4es vagyok!
Édesapám is pánikbeteg, ő a hányós fajta. Mindig, amikor átmegyek hozzá (nagyritkán), látom a frontinos dobozokat az asztalon. Annyira szomorú. Nem csak az, hogy nem tudok neki segíteni, de az is, hogy látszik rá van függve. Teljesen olyan, mint amilyet leírtál, Kérdező! Nagyon örülök, hogy ilyen bölcsen látod ezt!
Hidd el, te is képes leszel kijönni ebből! Nehéz, de megéri! Büszke leszel magadra! :)
Nagyon kedves vagy ez jól esett!
Reméljük édes apád is kilábal ebből a betegségből és a gyógyszer függésből, fontos hogy támogasd és beszélgess vele. A legjobbakat nektek! :)
Köszönöm!
Sok sikert, meg tudod csinálni! Nem lehetetlen! Tartsd a szemed előtt, hogy erős vagy! Motiváld magad, az ad a legnagyobb löketet, ha biztos vagy a dolgokban!
Minden jót Neked is! :)
Nem szeretnék vitát indítani, de szerintem semmi furcsa nincs abban, hogy valaki nem kívánja gyógyszerek használatával leélni az életét. Akár antidepresszánsról, akár nyugtatókról van szó.
Az antidepresszáns hatásairól ugyan nincs sok információm, de a közvetlen környezetemben van aki szó szerint nyugtatón (Frontin) éli a mindennapjait. Ha éppen nem szedi be, akkor teljesen befordul, esetenként agresszívvá is válik. Teljesen rá van függve. Én egyszer szedtem be egy ilyen gyógyszert, azt sem szívesen, de pánikbeteg lévén kíváncsi voltam. Hatott, jó volt egy ideig, de nem szeretnék rászokni. Ahogy a kérdező sem, ami nagyon helyes lépés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!