Pánikbetegség kezelhető gyógyszerek nélkül ?
Pedig szedned kéne legalább 3X1 025mg Frontint naponta,mert magától nem múlik el a pánikroham csak nagyon ritka esetekben
Ne kínozd magad mert a rohamok csak kikészitenek mind idegileg mind fizikálisan
Csak saját tapasztalatomból tudok beszélni!
1,5 évig pánikbeteg voltam, megjártam a kórházat is, mert azt hittük, hogy szervi bajom van (kalapált a szívem, nem kaptam levegőt, nem tudtam nyelni, izzadtam, remegtem stb.). 1 hét bent töltött idővel és rengeteg féle kivizsgálással később megállapították, hogy pánikbeteg vagyok. Elküldtek pszichológushoz, ő csoportterápiát és gyógyszeres kezelést javasolt. Ekkor 16 éves voltam. Édesanyám javaslatára nem vágtam bele, megmondom őszintén én sem repestem a gondolattól, hogy gyógyszereken éljek. Így elhatároztam, hogy változtatni fogok magamon. Nagyon-nagyon nehéz út volt, rengeteg szenvedéssel! Sokszor fel akartam adni, meg szerettem volna halni. De a gondolkodásom változtatásán, folyamatos testmozgással és életmódváltással elkezdett megszűnni a probléma. Van, hogy mostanában is előjön, de nagyon ritkán szerencsére. Ha ez neked segít, menj pszichológushoz, beszélgess vele, add ki magadból a problémáid, mert nekem részben ez is segített. Segít megérteni a helyzetedet. Viszont kérlek, csak akkor szedj gyógyszert, ha tényleg nincs más út!
Ez erősen függ attól, hogy milyen szintű a pánikbetegséged.
Ha gyakoriak és erősek a tüneteid, akkor szedj győgyszert az első időszakban, de járj terápiára is, mert a tartós győgyulást az fogja hozni. A gyógyszer csak az első körös tűzoltás.
6 A Frontin egy pánikroham gátló benne van a betegtájékoztatójában is de lehet altatóként nyugtatóként is alkalmazni
A Zolpidem na az az altató
Kérdező, de ugye azt nem tudod megmondani, hogy miért is nem akarod szedni, igaz?
Elárulom neked, hogy aki odáig eljut, hogy önszántából pszichiáterhez megy, ott már van annyira súlyos az eset, hogy a gyógyszer minden mellékhatása (ami amúgy is elmúlik) még mindig jobb, mint maga a pánik és az erős szorongás. Vesztegeted a hónapokat-éveket és a végén úgy is gyógyszer lesz belőle, csak addigra még szarabbul leszel már.
Ja, és persze én is érintett vagyok, lebeszélni a kívülállók szoktak mindig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!