Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van itt olyan, akit fiatalkori...

Van itt olyan, akit fiatalkori kiégéssel vagy depresszióval kezeltek?

Figyelt kérdés
Hogy oldottátok meg? Meg mi volt az oka esetetekben?

2020. ápr. 13. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Te vagy az, Lacám? Hagyd a fenébe. Mi is voltunk húszévesek és mi is ugyanilyen kíméletlen magabiztossággal tudtunk mindenkinél mindent jobban. Így van ez, mióta világ a világ.

Egyébként meg valahol talán igaza is van a kislánynak. Mesélek valamit, hogy értsd. 1998 tavaszán a Felső-Tiszán csúnya árvíz volt. Mi akkor 40 évesek voltunk. Egzisztenciálisan, család terén is a topon. Megengedhettem magamnak, hogy a tomboló tettvágyamat önkéntes munkával csillapítsam. Összeverbuváltam pár havert, felmentünk Tarpára (ott volt a legnagyobb gáz) pár napra, menteni a menthetőt, a szegény emberek kis vagyonkáját. Egy este, mikor dideregve szárítgattuk a szarrá ázott ruháinkat, Nyéki Tibi, Tarpa polgármestere, aki akkor már 72 órája talpon volt, hozott nekünk forró teát. Tőle hallottam,, és azóta is számtalanszor rácsodálkoztam a z igazságára.

Azt mondta, a tudást egy luftballonnak, az ismeretlent a levegőnek kell elképzelni. Minél több ismeretlent sűrítünk a lufiba, az annál nagyobb lesz, tehát egyre nagyobb felületen érintkezik az őt körülvevő ismeretlennel. Tehát minél többet tud valaki, annál inkább ráébred, mennyire kevés is az, amit tud. H innen nnézzük, akár igaz is lehet a leányzó kritikája.

2020. ápr. 18. 18:07
 12/12 anonim válasza:
Azoktól kérdezem, akik a táplálkozással kapcsolatban leírtak ellen lázadnak: akkor mit akartok hallani? Ha nem segítséget, tényeket, megoldási lehetőséget vagy csak egy jószándékú más irányból megközelítést, akkor mit? Hogy a fejetekben van a baj? Hogy igen-igen, nagyon depressziósak vagytok, nagyon rossz ez, nagyon sajnálom, menjetek orvoshoz, kezeltessétek magatokat, gyógyszer kell, úgy sajnálom, hogy ezen mentek keresztül, hiszen olyan sokat számít a sajnálatom és a véleményem az érzelmi problémáitokkal kapcsolatban? Mit akartok hallani? Mert úgy látom van egy megfelelő válasz, és aki nem azzal szolgál, az menjen vissza a mutterba. Mi kell akkor? Ha ennyire tudjátok mi okozza a bajt és mi nem oldja meg, akkor minek kell kérdést írni ide? Úgy tűnik elég okosak vagytok ahhoz, hogy tudjátok mi a helyzet, akkor tessék menni megoldani.
2020. szept. 7. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!