Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egy ideje depresszióval...

Egy ideje depresszióval küzdök. Most már alig ha bírom. Többi lent! (? )

Figyelt kérdés

Egy ideje depressziós vagyok. Mindig sírok, ha másokkal vagyok elfog a síró görcs. Borzalmas a közérzetem. Nincs kedvem sehova sem menni...

A suliba már kedvem sincs bemenni.. Ott is mindig a bántalmazás megy.. (engem) mindig sértegetnek, stb...

Egyszerűen borzalmas érzéseim vannak ha egyáltalán rám néznek.

Ronda vagyok..

idióta...

Felek a jövőtől.... Nem a legjobb a családi hátterem, és tudom, magamban kell elérnem a céljaimat, de egyszerűen nem megy...

itthon sokszor bantanak.. Nem fizikailag, hanem lelkileg...ez már 2 éve fog mindjárt így menni... egyszerűen nem bírom.. segítségre szorulok, de a szüleim azt mondjak, hogy "nem kellene folyton enned,, talán akkor jobban néznél ki" stb.. meg hogy hülye vagyok. Hogy ezeket az érzéseket magamnak magyarázom be. De próbálok pozitívan gondolkodni, de nem megy. Mindig szorongok...

És egy ideje már az öngyilkosságon gondolkodok...

most jönnek azok, akik azt mondjak, hogy forduljak orvoshoz...

De egyedül nem megy....

Szépen kérem, valaki segítsen!

2018. jan. 1. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Fe kellene keresned egy pszichológust minél hamarabb, segítene hidd el. Kérj segítséget. Miért bántanak az osztálytársaid? Nagyszüleid, vagy más rokon aki értelmesebb mint a szüleid, tud ezekről?
2018. jan. 1. 11:57
 2/7 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok.

Lassan 16.

Nincsennek nagy szüleim. Senkin sincs, csak a szüleim, és egy nővérem...

2018. jan. 1. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Annyit kell szem előtt tartanod, hogy nem vagy egyedül a problémáddal. Nagyon sok tini gátlásos, szorong és nincs megelégedve önmagával. A jó hír, hogy idővel ez elmúlik. A rossz, hogy egyelőre nem tudsz csak olyan egyszerűen túllépni rajta. Azt mindenesetre látszik, hogy nem akarsz te öngyilkos lenni, csak már nem tudod, hogy mit tegyél, hogy valaki észrevegye, hogy mennyire rosszul érzed magad. Én is voltam hasonló helyzetben és azt kell mondjam, hogy leginkább önmagán tud segíteni az ember. Nekem a sport volt az, ami erőt, támaszt és célt adott. Hosszú menet volt, de megérte végigcsinálni. Szóval javaslom neked is. Javítja a testi/lelki egészséget és nemmellesleg segít az önbizalom erősítésében (elvégre a sportolástól fogyni lehet és formálja az alakod). Ha most elkezded, lehet, hogy egy év múlva már csak egy rossz emlék lesz a jelenlegi állapotod. Na nyomás le a konditerembe, aztán jelentkezz be valamelyik fitnesz órára. Idővel hidd el még barátokra is lelhetsz ott (nem, nem cicababák járnak oda, hanem ugyanolyan emberek mint te! ...talán hasonló okok miatt).
2018. jan. 1. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Ja és biztos vagyok benne, hogy most is jócsaj vagy, csak ugye tiniként az ember irrtó kritikus önmagával. Emlékszem én is, hogy mennyire rondának tartottam magam annyi idősen mint te. Aztán nemrég láttam egy régi középiskolás videót és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem láttam most rondának az akkori önmagam. Sőt...
2018. jan. 1. 12:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Megfogadom a tanacsodat!

:)

2018. jan. 1. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Csak aztán ne tessék abbahagyni! Legyen ez az újévi fogadalmad, hogy legalább 1 évig minden nap akár, de elmész edzeni :)
2018. jan. 1. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben! :)
2018. jan. 2. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!