Gombától lejöhet az egész köröm?
régen kiírtam ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
nem mentem dokihoz,azt hittem,elmúlik.változott annyit a helyzet,hogy az akkori dudor eltűnt,és a helyén mintha kilyukasztotta volna a körmöt,és áttelepedett a másik oldalra.vérzik,fáj kicsit,és mindig átázik a gennyel a zokni,elég undorító,az egész körömágy véres,és mintha csúszna lejjebb a köröm,lehet látni kicsit a köröm alatti részt... nem merek elmenni dokihoz,nagyon szégyellem,de majd ha elmegyek,mit tesz ezzel?
Sebészeten elrendezik egy perc alatt. Megnézik, ha elég, csak kipucolják, de ha kell, akkor viszont leveszik a körmödet (az injekció fáj csak, utána már nem fáj) és majd szépen, egészségesen visszanő.
Minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz és annál tovább fog tartani a gyógyulás. Arról nem beszélve, hogy a dokinál nem a betegség a ciki, hanem az elhanyagolt betegség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!