TBS testvaj megengedett erősen ekcémás bőrre?
Voltam a TBS-ban és mondtam, hogy az egész testem (főleg a lábam 10 centinként csúnya ekcémás és ugyan használok rá gyógyszertári kikevert krémet, de azok büdösek borzasztóan és rendszeres használat mellett meggyógyul a bőröm, de száraz marad...), így keresek valami olyat, ami JÓ ILLATÚ és hidratál. Egy nagyon büdös krémből adott mintát az eladó hölgy (hiába mondtam, hogy jó illatút keresek) [link] - ezt adta... borzalmas, a gyógyszertárit felülmúlja.. szóval szeretnék tőletek tanácsot kérni: ekcémás bőrön működnek az illatos, gyümölcsös testvajak? elegem van a büdös krémekből :( szeretném, ha jó illatú lenne a bőröm.
mandulás testvajat néztem ki, mert sokan szeretik, és talán van akinek szintén van ekcémája. Kezemen 3 féle van, a lábamon egy típusú van. Néha a hasamon, hátamon is van, de inkább a karomra és a lábamra kenném.
Nem hiszem, hogy egyedül én szeretnék ekcémás létemre jó illatú lenni :)
orvosom persze mondta, hogy minden, még a levegőben szálló illatanyagok is kiüthetnek, de már nagyon elegem van ebből a szagból :( párom is állandóan megjegyzi, milyen büdösek a krémjeim.. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!