Akkor most valaki le tudná írni, hogy mit ehet, és mit nem egy ekcémás?
Diagnózis:
Atópiás dermatitisz.
már nagyon régóta keresem a googlén, hogy mit ehet , mit nem egy ekcémás, de sehol se tudják normálisan leírni.
amit eddig tudok, hogy nem lehet tehén tej, tojást enni.
most akkor búzát lehet vagy nem? egyik oldal az t írja lehet , máshol nem lehet,
ha kihagyom a kenyeret, mi lesz a szénhidrátom?
tiszta vicc mostmár az egész , és kezdek belefáradni.
mostantól megyek inkább és eszek egy kis sz4rt , hátha attol nem fog kirohadni a bőröm.
Valaki aki ért a dologhoz légyszíves ossza meg velem a tudást,
NAGYON NAGY SEGÍTSÉG LENNE! UGYANIS TÖBB MINT 20 ÉVNYI KESERVES ROHADÁS UTÁN MÁR IDEJE LENNE MEGY GYÓGYULNI.
akkor a testépítős fehérje porok is kilőve gondolom. ez roppant kellemetlen
fehérje nélkül nem tudom, hogy fogok eddzeni :(
annyit tudok, hogy nyers zöldség , szoja tej , hal rizs , zabpehely - na ilyeneket ettem kb 1 hétig , és nagyon felerősödött az ekcémám, abba is hagytam.
emésztési panaszaim nincsenek!
most kenyeret eszek, fehéret, meg felvágottakat, tehén tejet , egyedül a tojást hagytam most ki az étrendemből, de nem érzek még javulást egyelőre.
az edzéssel képtelen voltam leálni,
tejetet tojást kihagyom , eszek sok zöldséget meg csírákat, de most nagyon felerősödött , biztos jön ki a sok méreg anyag :((((((((((((((88888
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!