Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Lövetett már be valaki ekcémás...

Lövetett már be valaki ekcémás babájának Blomdahl fülbevalót?

Figyelt kérdés
9 hónapos lesz a kislányom, szeretnék neki fülbevalót belövetni, de felmerült bennem, nem-e vált ki valamilyen allergiát pluszban, szegény igy is fejtől lábig ekcémás. El lehet hinni a reklámban leirtakat, hogy nem okoz allergiát? Van valakinek ez irányú tapasztalata? Miután begyógyult mit rakhatnék bele amiben nincs nikkel? Vagy hordhatja tovább az eredetit amit belőttek?

2014. júl. 18. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Vagy legyen a B terv, hogy békén hagyod szerencsétlen gyereket.
2014. júl. 18. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Lövethetsz neki blomdahllal, nem allergizál tudtommal, legalább is a társaságomban a kisbabáknak már ilyen van. :)

Ha begyógyult hagyhatod ezt neki, vagy pedig arany fülbevaló.

2014. júl. 18. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
egy kis csecsemőnek miért kell fülbevaló? szegénykém, szerintem ez az egész nem éri meg, ha nagyobb lesz és akkor akar fülbevalót, akkor lövessétek, de egy ártatlan kis csöppséget miért kell ilyenekkel kínozni, a bőrének sem tesz jót...És, ha ilyen érzékeny a bőre, nincs kizárva, hogy nem okoz neki allergiát...
2014. júl. 18. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:

11:41

Kisbabának is ugyanannyira fáj egy fülbevalóbelövés, mint felnőttnek. Semennyire. Nekem is babakoromban lövették a fülem, nagykoromban még lövettem párat, nem fájtak.

Kérdező: úgy hallottam, hogy tényleg jó.

2014. júl. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!