Szerintetek mi lehet a baj?
Sziasztok! Ma elég szép napsütéses idő volt és levettem a pólómat.Kint ültem a napra és arra lettem figyelmes,hogy olyan mint ha tűvel szúrnának minden hol,és ez nagyon viszketett is.aztán pár percre arra lettem figyelmes hogy helyenként piros foltok vannak a bőrömön,olyan mint ha a nap égetett volna le,de csak helyenként,ez viszketett is.Aztán bementem és megnéztem a tükörbe és a hátamon is volt egy kis piros csík és az is viszketett ( nem nagyon.Aztán vissza kimentem és már látom hogy el is tűnk a vállamról is,de viszont egy picivel aréb egy másik jött ki.
Hasonló volt a képen láthatóra csak nekem nem voltak azok amelyek úgy néznek ki mint a csípés,hanem nekem csak piros volt.De persze nem ilyen mértékben hanem kis helyen,inkább a karomon és a vállamon,de a hasamon is kijött,de hamar eltűnt.Az egyik vállamon még kicsit ki is volt dudorodva a pirosodás helye.Én Meleg allergiára tippelek.Hideg allergiám az van,mert ha hideg vízben úszom akkor csalánkiütések jönnek ki rajtam :((
Egyébként nyár óta amikor elsőnek észleltem hideg allergia tüneteket azóta van a hasamon három kis pici pirosodás,nagyon gyengén látni,nagyon meg kell figyelni ,de ott van.És hideg hatására az az első dolog az a 3 folt ami kipirosodik.
2 óra után mentem ki.De amugy még jönnek ki rajtam ilyen pattanás szerű dolgok is a vállamon és karomon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!