Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Lehet használni egyszerre...

Lehet használni egyszerre allergiás orrdugulásra orrspayt és mellette antihisztamin tartalmú tablettát?

Figyelt kérdés
Hosszú távon évek óta allergiás vagyok többmindenre, és most kezdenék el használni egyszerre orrsprayt is, és pl Allegrára gondoltam. A kettő egyszerre szedhető, nem tudok belőlük bármit "túladagolni" ugye?
jan. 19. 06:14
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen vény nélküli orrsprayekről van szó, nem szteroidosokról.. Tengervizes és antihisztamint tartalmazó orrsprayeket vettem.
jan. 19. 06:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szedhető együtt, sőt tipikus kombináció, de ezt pont meg tudod kérdezni a gyógyszertárban. Szteroidossal is lehet együtt szedni de azt csak vényre kapsz.
jan. 19. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!