Allergiam van nemtudom mire. Folyamatosan ha fekszek barmit csinalok az egész testemen megjelennek a csalankiutesek kaptam egy antihisztaminos gyogyszert de 1 db mellett is kijonnek igy beveszek megeggyet az elmulasztja. Mer nem hasznal a gyogyszer?
Orvos irta fel vagy ez a gyengebb recept nelkuli. Ja, es kiderult, mitol? Amugy lassan megy az elmulas. Ha nem lesz egyre rondabb, nem dagad a szad, akkor ne aggodj, de azert irok ket esetet, sajat.
10 evesen borzaszto tenyernyi foltok voltak rajtam, percrol percre jott. Az okat sejtettem, teptunk orvoshoz. Akkor egy nagy injekciot kaptam es ket het szigoru, protein-mentes dietat. Sovany gyerekkent egy zacsko sutemenybe valo mandulat ettem meg es feherjemergezest okozott. Az rogton halvanyodott.
Iden, 51 evesen kontakt allergiam lett. Mutetkor hasznalt lemososzertol raadasul hat nappal kesobb. Teljesen lemostam . Orvos nagyon eros antihisztamint, gyulladascsokkentot es eros szteroidos kremet irt fel, es meg igy is kilenc napig borzalmas volt, csak utana kezdett javulni, pedig plusz egy hetig kaptam ezeket.
A tied lehet teljesen mas. De egy, okozojat jo tudni es ovakodni tole. Lehet, hogy erosebb szer kell. Ezt orvos tudja eldonteni. Vegul, turelem. Ha nem nagyon rossz, ha csak a borodon van, orvos latott, akkor ne felj. Akkor menj ujra, ha rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!