Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mit tehetnék az allergiám ellen?

Mit tehetnék az allergiám ellen?

Figyelt kérdés
Már sajnos gyerekkorom óta millió dologra vagyok allergiás, és rendszeresen szedek rá gyógyszert a szőrre is az vagyok sajnálatos módon így még állatom sem lehetett pedig nagyon szeretem őket. Allergológushoz se igen tudtam járni, mert még télen sem tudtam letenni a gyógyszert úgy szenvedek ettől. Mit tehetnék hogy ez javuljon? Már belefáradtam teljesen.

okt. 20. 07:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy gyógyszerrel nem fog alkalmazkodni a szervezeted. Allergia esetén a szervezet túlreagál. Szoktatni kell, pl parlagfű allergia esetén parlagfű teát inni, már a pollen levegőben megjelenése előtti hónapokban. Propolisz is hatásosan csökkenti (nálam legalábbis) az allergiás tüneteket. Ha állatot akarsz tartani, arra pedig ott vannak a hipoallergén szőrű kutyák, cicák.
okt. 20. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a válaszod nem bunkó akarok lenni, de elvileg ez a "parlagfű teás" dolog meg lett cáfolva már pár éve, bár nem is azzal van a gond, bár csak azzal lenne. Az állatos kiváló lenne tényleg, de hipoallergén kutya is ugyanazt a tünetet produkálta nálam a közelemben sajna :(
okt. 20. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:

A gyógyszeripar a beteg emberekből él, nem? 🙂 A parlagfű tea hatásossága saját magadon tesztelhető. Az allergiás tünetek enyhítésénél alap, hogy szoktatni kell a szervezetet az allergénhez, nem elnyomni gyógyszerrel a szervezeted.

Akkor kopasz kutya/macska.

okt. 20. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Voltarentől csökken az allergia. Tapasztalat.

Emellett pihenj/aludj, ha éppen nagyon rádjön.

Otrivin orrspray, bőrre neogranormon. Illetve ússz sokat.

okt. 20. 21:44
 5/7 A kérdező kommentje:
#3 Ez tök okés, csak konkrétan az nem segít hozzá ha az ember nem tud aludni se attól hogy viszket a torka,fullad,kinlódik én megértem amit mondasz, de nálam nem egy kis orrfolyásról meg köhögésről van szó, hanem komoly szívásról ami még a munkám kárára is megy, de egyébként kértem időpontot azóta az allergológiára, és bízok benne hogy valami immunterápiát, vagy esetleges kezelésben tudnak segíteni addig is próbálkozok természetes módszerekkel.
nov. 1. 00:57
 6/7 A kérdező kommentje:
#4 Köszi a tanácsot pontosan nem tudom mire gondolsz, hogy voltaren kenőcs, vagy maga a tabletta?
nov. 1. 00:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Tabletta. Én spec. buborékost szoktam venni.

Nekem furcsa mód, mikor elönt az allergia, visszavesz a tüneteimből, mint orrdugulás, fej-, torok-, szemviszketés, szemdagadás, könnyezés, fejfájás. Ez utóbbira írják is.

nov. 1. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!