Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Pár hónapja tart nálam az...

Pár hónapja tart nálam az hogy be dugul az orrom hiába fújom ki nem dugul jobb nem lesz fix nem allergia mert az vettem rá spray-t de nem használt kinek milyen orrspray használt orr dugulás ellen? melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

aug. 9. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sokat orrsprayzed. Le kell magad erről szoktatni, kiszárítja stb. Fül-orr gégeszhez kéne fordulnod.
aug. 9. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Jobb, ha megnézi egy doki - ő ért hozzá, mondjon véleményt!
aug. 9. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Tedd le az orrsprayt. Teljesen. Pár napig kegyetlen rossz lesz, de utána kidugul.

Addig is olvasgass utána az orrspray függőségnek. Nem játék.

aug. 9. 14:32
 4/7 A kérdező kommentje:
nem orrspray-zek ugyan is keressem azt ami jo lenne rá bocsi lehet hülyén fogalmaztam spray kell amitől ki dugul melyiket ajánljátok?
aug. 9. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a nasivin
aug. 9. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a neve, hogy stérimar. Vény nélküli, tengervizes. Nekem fül orr gégész ajánlotta. Nincs benne mesterséges hatóanyag.
aug. 9. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Fül- orr- gégészet, vizsgálat. Attól még gond nélkül lehet enyhe allergia bármelyik pollenre, ami jelenleg a levegőben van, de lehet más allergia is. Azt viszont allergológián lehet megállapítani.

Ideiglenes megoldásként a sós-víz alapú orrspray jó, felesleges hatóanyagtartalmút venni. Amennyiben allergia, úgy ilyen duzzat orrnyálkahártyán át nem képes felszívódni, csak a lenyelhető tabletták. (vény nélkül tudsz váltani patikában antihisztamin tartalmú szereket)

Ennyit tudsz jelenleg tenni, aztán majd a dokik mondják a továbbiakat (a várólista általában hosszú, főleg allergia vizsgálatra, de fülészetre hamar (hamarabb) kaphatsz időpontot.

aug. 10. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!