Parlagfű allergiára milyen szteroidos orrsprayt használtok, ami segít?
Miert ne? Tudom, szteroid, de van vmi rossz tapasztalat? Mi van, ha csak az segit?
Nekem aloe spray valamennyire hasznal, ideig oraig.
Na utolsó ez tipikusan egy olyan válasz h nem néztél utána a dolgoknak, de főleg nem a szteroidos orrspraynek...addig pedig nem kell ijesztgetni másokat a hulyesegeiddel....
A parlagfű tea ivás a pedig szezon előtt egy hónappal egyáltalán nem javasolt, habár van alapja annak hogy kis mennyiségben bejuttatod a szervezetedbe az allergent, de ennek megvan a menete és hogy mikor hogyan kell csinálni, tehát ha ilyen hosszabb távú megoldás is érdekel keress egy allergologus szakorvost! :)
Kedves kérdező!
Az allergiára felírt elenyésző mennyiségben szteroidot tartalmazó orrsprayt, melynek hatása egyáltalán nem összehasonlítható a szteroidos gyógyszerekkel, stb, nyugodt szívvel használhatod abban a pár hónapban míg tart az allergiad, az előírt mennyiségben, sőt!! Kifejezetten ajánlott ezt használni egyéb hasonló készítményekkel szemben :)) amit az első irt, valóban jo választás, háziorvos is fel tudja írni.
Na tipikusan megjelent az gyogyszerész lobbi is. Értelmes dolgot alátamasztva nem hoz ugyan, de mindent is tud.Én csak több ezet evet tudok felmutatni a gyógynövények terén, nem 50 ev hazugságot.
Kérdező. Ha "gyógyszerkedel" az legyen a te bajod. Akkor az való neked.Gondolomnem néztél után a steroidnak. Megelegedtel a kis mennyisegű dumával. 😎
Akkor valószínűleg hiába mondom, hogy nezz utána annak, hogy a leggyakoribb halálozási ok a gyogyazerek mellékhatasai miatt vannak.
Túúdóóóm...hülyeség. Semmi gond. Hallgas az gyógyszerészekre. A reklámok is ezt mondják. Akkor miért ne tennéd?
Nekem ennyi vokt mert nem kívánom az energiámat idiótákra pazarolni.
Szevasztok "reklámagymosottak".
Kár erőlködni. Nem válaszolok itt, nem jövök vissza olvasni. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!