Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Poratka allergiára milyen...

Poratka allergiára milyen orrsprayt vagy szirupot használtok?

Figyelt kérdés
Illetve orrdugulás esetén elég az orrspray vagy orrszivás is kell?
2023. jan. 16. 21:46
 1/6 babyboom567 ***** válasza:

Rengeteg dolog kimaradt a kérdésből.

Kinek akarod használni?babának,gyereknek,felnőttnek?Esetleg magadnak, de terhes vagy?Voltál orvosnál vagy vitted a gyereket orvoshoz, hogy tuti poratka allergia?

2023. jan. 17. 06:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Reventil orrsprayt használunk a lányomnak. De csak igény esetén. Nem mindig dugul neki.

Eleinte Aerius szirupot is kapott, de akkor nem tudtuk még, mire allergiás, csak hogy az. Amikor kiderült, hogy poratka, felszedtem a vastag szőnyeget a szobájában. Már ott megdöbbentő volt a különbség. Rongyszőnyeget vettem, azt lehetett mosógépben mosni.

Gyakrabban kell ágyneműt cserélni.

Meg a hülye plüssöktől kéne megszabadulni, van vagy 20 az ágyában. De nem akarja. Így azokat is ki szoktam mosni, meg kirakom hideg időben a teraszra szellőzni.

2023. jan. 17. 07:56
 3/6 A kérdező kommentje:

4 éves gyerekről van szó

Mometason orrsprayt irtak neki

2023. jan. 17. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Tényleg, régebben azt használta a lányom is. De aztán egy jó ideig nem kellett neki. Most meg mivel igény szerint használja, simán elég neki a Reventil is.
2023. jan. 17. 09:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi 2es. De akkor orrszivást kell alkalmazni vagy megszünik az orrbol beszélés és annyi?
2023. jan. 17. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk megszűnt. Most néha van neki, de ilyenkor télen vissza-visszajön neki. Ilyenkor használja a Reventilt.
2023. jan. 17. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!