Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Van-e még olyan, mint én,...

Van-e még olyan, mint én, hogy literszámra iszom a tejet?

Figyelt kérdés

Sima bolti tejet iszok literszámra, főleg a 2,8-ast szeretem, de a 1,5-es is jó, ha az az olcsó.

Vagy már mindenki allergiás? Vagy csak simán ellenkezik ellene?

jan. 18. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Simán felesleges és még egészségtelen is lehet.

Gondolj bele 1 liter tejet ha meginnék egy nap az 560 kalória, duplája a maximálisan ajánlott telített zsír bevitelnek és nincs benne rost, fehérje alig.

Az én szükségletem kb 1600 kcal. A maradékból kéne bevinni a 90 gr fehérjét, 35 rostot meg változatosan vitamint, ásványi anyagot. Plusz a tejtől jol se lakom, csak extra kaloria, nagy eselyel tuleszek.

Szoval hiába szeretem, néha iszom 1-1 pohárral.

És neked asm javaslok napi 2 pohárnál többet bármekkora is vagy

jan. 18. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem, simán is, de főleg kakaónak. De 4-5 decinél többet azért nem iszok, kivéve mikor terhes voltam, akkor nagyon kívántam, nyári 40 fokban jó hidegen sokszor megittam egy litert naponta.
jan. 18. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Nem hiszek az extra kalóriában, mert az ember normálisan nem éhes, ha elég kalóriát vitt be. A szervezet homeosztázisra törekszik, aminek teljesen ellentmond a folyamatos hízás, ami mögött vagy erőltetett evés vagy betegség áll.
jan. 18. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Régen én is ittam tonna számra. Néha ha rámjön most is megiszok egymás után 2 bögrével.

Nincs ezzel semmi gond.

jan. 18. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!