Én hogyhogy nem bírom a kólát miköben mások literszámra vedelik?
Figyelt kérdés
Nagyon fura, nekem olyan szinten szénsavas, hogy azt sem érzem, hogy folyadék van a számban. Csak pezsgés. Ízről nem is beszélve. Az sincs.
Tehát ha iszom egy kortyot nagyon szúrós, íztelen levegőt nyelek. Aztán amikor meg büfögnöm kell nagyon erősen bekönnyezek meg az orromban is érzek ilyen viszkető érzést.
Rettentően puffaszt. pár korty és érzem a gyomromban, hogy na, úristen majd szétrobbanok úgy televagyok.
2020. dec. 21. 23:06
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem vagy hozzászokva. Milyen gyakran iszol szénsavas italokat?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát mivel óvodás, alsós koromban is utáltam, azért nagyon nagoyn ritkán. Én alapból utálom, rettentően szúr és olyan levegős érzés.
2020. dec. 21. 23:41
3/5 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák! Ismertem egy olyan embert, aki a vizet nem bírta meginni.
4/5 anonim válasza:
Nekem meg a víz olyan, mintha nem is innék, nem oltja a szomjamat és ki van száradva tőle a szám, ha éhgyomorra iszom meg rosszul leszek, ki érti? Kólából én is megiszok 3 litert naponta ha tehetem
5/5 anonim válasza:
Én is így vagyok kérdező, nem iszok szénsavast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!