Lidokain érzékeny lennék? Aki érzékeny rá mik a tünetek?
Figyelt kérdés
Lidokain beadás után(karba) 2 napra hánytam és fájt a fejem, de olyan szinten hogy be kelett mennem a surgossegire ejszaka. Attól lehetet.?
Mert a napokban újra lidokaint kellene kapnom, és nemtudom szóljak e emiatt az orvosnak.
jan. 12. 18:19
2/6 anonim válasza:
En szolnek. Szemely szerint erzekeny vagyok ra - szivproblemat okozott - tehat nekem szigoruan tilos. Miert ne lehetne tole masnak is baja? Jobb az elovigyazatossag.
3/6 anonim válasza:
2, mert 2 nap múlva nincs a szervezetében...
4/6 anonim válasza:
3: Mar az atlagnak 2 nap. Kivetelek meg mindig vannak. Egyebkent pedig nem feltetlen a maradvany okozta, hanem valamit "megbolygathatott" a lidokain. En kontrasztanayg utan kaptam szivfibrillaciot. Allitolag az is kiurul 48 ora mulv., Na ja, masoknal biztos, ertem meg mentohelikopter jott 72 ora mulva. Azota mar 6-szor fibrillalt a szivem, senki nem tudja, mit inditott be a kontrasztanyag. Van az atlag, meg vannak a kivetelek. Ha a kerdezo hanyt, jobb nem beadni. Adjanak neki mast, minek kockaztatni?
5/6 anonim válasza:
En kontrasztanayg utan kaptam szivfibrillaciot.
Anyu meg vízivás után stroke-ot. Attól, hogy utána volt, nem miatta.
Tudod, post hoc ergo propter hoc.
6/6 anonim válasza:
Tudom, hogy ez a kommunista vadparaszt keleti hozzaallas Mo-on meg divik, de itt nyugaton ez ugy megy, hogy kiallitottak hivatalos orvosi dokumentaciot, miszerint tobbet nem kaphatok kontrasztanyagot (egyebkent oltast sem, de ugye keleten azt is imadjak, es funek fanak beadjak, mert annyira szuper! A kivetelek, akiknek nem szuper, termeszetesen nem leteznek, mert a kommunizmusban mindeki egyforma. Es mindenki mindenhez is ert, pl megmagyarazza a masiknak, hogy nincs semmi baja, meg attol nem is lesz stb). Pajzsmirigyemet is osszezevarta a jodos kontrasztanyag, de nem csak azt... van, amit meg nem is ertenek. De Te biztos jobban tudod, mint az itteni orvosok, mert gondolom gyogyitani is tudsz tavban, vadkeleten az is divik. Szerencsere 15 eve leleptem onnan, kulonben a sok nemattolvan hozzanemerto de mindentistudo paraszt mar megolt volna. Jesszus, ilyenkor jovok ra mi a kulonbseg nyugat es kelet kozott. Kedves kerdezo, ne dolj be a kommunistaknak, az emberi elet es egeszseg ertek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!