Jogos anyukám részéről, hogy nem engedi, hogy ne legyen szőnyeg a szobámban?
Megkaptam apukám régi dolgozó szobáját saját szobának, ugyanis eddig nem volt saját szobám. Már felnőtt vagyok egyébként és úgy nottem fel, hogy a bátyámmal közös szobánk volt. Egyelőre elköltözni még nem tudok.
Most csináltunk barátommal egy kisebb szoba felújítást (festés, nagytakaritas), és mivel én is és a barátom is iszonyat porallergiasak vagyunk (nekem igazoltan és asztmás is vagyok) , nem akarnánk visszatenni a szőnyeget a földre. Laminált padló van egyébként és mivel ez egy icipici szoba, az agy és a bútorok egyébként majdnem teljes egészében lefedik a padlót.
Viszont anya kitalalta, hogy mivel ez az ő lakása, az ő szabályai vannak, és márpedig visszatesszuk a szonyeget. Mondom anyának, hogy jó, de allergiásak vagyunk. Erre mondja, hogy mindenkinek megvan a baja (neki is vannak krónikus betegségei). Kérdezem, hogy ha tudunk tenni az allergia ellen, miért ne tehetnénk? És erre mondta h majd a saját lakásomban ugy csinálom, ahogy akarom.
Szerontem elment az esze anyukámnak, de komolyan. Votlqm időszakok, mikor minden éjszaka befulladtam az asztma miatt, erre ilyeneket mond..
10-es,
Nem, a porallergia nem konkrétan a portól van, a poratka ürülékétől. A poratka pedig jellemzően kárpit, szövetben él, nem a sima parkettán. Ezért a porallergiásoknál nem annyira előnyös a szőnyeg pl.
Arra miért nem válaszolsz hogy miért nem költöztök el, és miért a barátodat cuccoltatnád oda?
Mert nálam ez szülőként nem férne bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!