Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Jogos anyukám részéről, hogy...

Jogos anyukám részéről, hogy nem engedi, hogy ne legyen szőnyeg a szobámban?

Figyelt kérdés

Megkaptam apukám régi dolgozó szobáját saját szobának, ugyanis eddig nem volt saját szobám. Már felnőtt vagyok egyébként és úgy nottem fel, hogy a bátyámmal közös szobánk volt. Egyelőre elköltözni még nem tudok.

Most csináltunk barátommal egy kisebb szoba felújítást (festés, nagytakaritas), és mivel én is és a barátom is iszonyat porallergiasak vagyunk (nekem igazoltan és asztmás is vagyok) , nem akarnánk visszatenni a szőnyeget a földre. Laminált padló van egyébként és mivel ez egy icipici szoba, az agy és a bútorok egyébként majdnem teljes egészében lefedik a padlót.

Viszont anya kitalalta, hogy mivel ez az ő lakása, az ő szabályai vannak, és márpedig visszatesszuk a szonyeget. Mondom anyának, hogy jó, de allergiásak vagyunk. Erre mondja, hogy mindenkinek megvan a baja (neki is vannak krónikus betegségei). Kérdezem, hogy ha tudunk tenni az allergia ellen, miért ne tehetnénk? És erre mondta h majd a saját lakásomban ugy csinálom, ahogy akarom.

Szerontem elment az esze anyukámnak, de komolyan. Votlqm időszakok, mikor minden éjszaka befulladtam az asztma miatt, erre ilyeneket mond..

2022. dec. 13. 21:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10-es,

Nem, a porallergia nem konkrétan a portól van, a poratka ürülékétől. A poratka pedig jellemzően kárpit, szövetben él, nem a sima parkettán. Ezért a porallergiásoknál nem annyira előnyös a szőnyeg pl.

2022. dec. 15. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Arra miért nem válaszolsz hogy miért nem költöztök el, és miért a barátodat cuccoltatnád oda?

Mert nálam ez szülőként nem férne bele.

2022. dec. 16. 09:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Nincs lehetőség egyelőre elköltözni, szeretnénk gyűjteni, mielőtt albérletet veszünk ki, hogy ne hónapról hónapra kelljen élni, hanem legyen kis megtakarítás. Úgy gondolom, ez a felelős hozzáállás.. Mindketten nemrég kezdtünk dolgozni
2022. dec. 16. 10:08
 14/14 A kérdező kommentje:
A család pedig egyik oldalról sem tud támogatni. Lehet sokakat már 19 éves koruk körül rugdosnak ki a szülői házból és fizetik a lakhatast nekik, de nálunk konkrétan 1 Ft támogatás sem jön egyik oldalról sem. Szóval így egyedül, nullarol iszonyat nehéz beinditani egy önálló életet, pláne hogy egyikünl szakmája sem olyan, hogy már egyből félmilliókat keresünk
2022. dec. 16. 10:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!