Ha egy nap 2 szem Allegrát beveszek 6-7 óra elteltével, lesz valami bajom vagy simán bevehetem?
Figyelt kérdés
#Allegra #napi 2szem#)káros vagy sem
tegnap 23:17
1/2 anonim válasza:
Ha az ajánlott adagja 1 tabletta, akkor annak elégnek kell lennie. De kapható forte, ami 180 mg-os, vagyis másfélszeres hatóanyagú.
2/2 A kérdező kommentje:
Üdv, orrmelléküreg gyulladásra szteroidos orrsprayt meg Bilastin Tevat írt fel a doki de a Bilastin kiütött, kóma kifeküdtem tőle plusz fájt a fejem. Emiatt Allegrat vettem be. De kevésnek érzem. 120mg.
A forte az inkább csalánkiütésre, egyéb bőr allergiara van. A 120mg meg orrfolyás, tüsszögés stb. 🤷
Emiatt gondoltam plusz egy szemet. Csak nem tudom érhet e váratlan mellékhatás éjszaka.
Tudom itt nem orvosok vannak, de szoktak egészségügyisek lenni akik tudnak tanácsot adni.
ma 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!