Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Tegnapelőtt hoztam el egy...

Tegnapelőtt hoztam el egy sünt a Varjúvölgyiből. Kézbevétel után piros kiütéaek tenyéren?

Figyelt kérdés
Első nap csak szalvétával fogtam meg, de véletlenül az egyik ujjammal rosszul értem hozzá és megszúrt, minimálisan vérzett, betadinoztam és azzal nem lett semmi. Másnap már megfogtam szalvéta nélkül is kézzel, estére kis piros kiütésszergűségek lettek a tenyeremen kis szúrós érzéssel, de reggelre teljesen elmúltak. Lehet allergia vagy inkább az, hogy ráragad a forgács a tüskéire és nem túl tiszta és úgy szurkált minimálisan meg? Lehet nagyobb bajok ettől? Elvileg féregtelenítve volt, mielőtt elhoztuk.
nov. 25. 13:02
 1/1 anonim ***** válasza:
76%
A forgácsra is lehetsz allergiás, de a szúrásra is lehet érzékenyebb a bőröd. Próba cseresznye, taperold kicsit a forgácsot magában és ki fog derülni az okozza-e.
nov. 25. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!