Csöppentettem a nyuszim bőrére az essential termékből Ami a szőrhullás Ellen van.Most nagyon vakarózik ott és le akarja nyalni, mit tegyek? Ui:A bőre is nagyon piros
Figyelt kérdés
A másfél éves bak ivartalanított holland törpenyulam nagyon vakarózik ott ahova be csöppentettem a Essential terméket,Az állatorvos ajánlására, Ugyanis nagyon hullik a szőre nagyon le akarja nyalni nem tudom mit tegyek. Ha valaki tudja mi ilyenkor a teendő azt nagyon megköszönném ha elmondaná2022. febr. 18. 19:53
1/9 A kérdező kommentje:
Rettenetesen kétségbe vagyok esve, kérlek valaki írjon valamit
2022. febr. 18. 20:14
2/9 Benyovszky Oszkár válasza:
Lehet hogy allergiás erre a termékre. Legjobb lenne elvinni állatorvoshoz vagy hívni hozzá.
3/9 anonim válasza:
Próbáltad megmosni neki ott? Ne irritálja tovább ha ennyire zavarja őt. Le kellene mosni róla.
4/9 Benyovszky Oszkár válasza:
De ezt a szert ne alkalmazd többet, hiába hullik a szőre. A legjobb lenne ha egy másik állatorvos is látná. A kipirosodott bőrét pedig addig is lekenni egy bőrbarát termékkel, pl Nivea vagy valami testápolóval.
6/9 anonim válasza:
Valamivel le kellene neki törölni, hogy ne irritálja tovább neki. Vízzel vagy nemtudom mivel lehetne még leszedni
7/9 anonim válasza:
Töröld le vízzel, vagy étolajjal, attól függ milyen ennek a cuccnak az állaga. Csípheti szerencsétlent.
8/9 anonim válasza:
Ilyenkor minden nyúl nagyon vedlik, a benti nyulak meg amúgyis mindig vedlenek csak vedlési szezonba intenzíven, amikor meg nincs vedlési szezon akkor kevésbé.
Válts állatorvost ha ezzel nincs tisztában. Gondolom nincs egzotikus végzettsége.
Próbáld letörölni róla és vidd el egy hozzáértő állatorvoshoz aki segít megszüntetni a bőrirritációt.
9/9 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz csóró nyulat, és tartózkodj a csodaszerek használatától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!