Jogos anyukám részéről, hogy nem engedi, hogy ne legyen szőnyeg a szobámban?
Megkaptam apukám régi dolgozó szobáját saját szobának, ugyanis eddig nem volt saját szobám. Már felnőtt vagyok egyébként és úgy nottem fel, hogy a bátyámmal közös szobánk volt. Egyelőre elköltözni még nem tudok.
Most csináltunk barátommal egy kisebb szoba felújítást (festés, nagytakaritas), és mivel én is és a barátom is iszonyat porallergiasak vagyunk (nekem igazoltan és asztmás is vagyok) , nem akarnánk visszatenni a szőnyeget a földre. Laminált padló van egyébként és mivel ez egy icipici szoba, az agy és a bútorok egyébként majdnem teljes egészében lefedik a padlót.
Viszont anya kitalalta, hogy mivel ez az ő lakása, az ő szabályai vannak, és márpedig visszatesszuk a szonyeget. Mondom anyának, hogy jó, de allergiásak vagyunk. Erre mondja, hogy mindenkinek megvan a baja (neki is vannak krónikus betegségei). Kérdezem, hogy ha tudunk tenni az allergia ellen, miért ne tehetnénk? És erre mondta h majd a saját lakásomban ugy csinálom, ahogy akarom.
Szerontem elment az esze anyukámnak, de komolyan. Votlqm időszakok, mikor minden éjszaka befulladtam az asztma miatt, erre ilyeneket mond..
Tudom, és még azt sem engedni, hogy új ágyat vegyetek.
Hát nem kell a nyakára költözni és ennyi.
Mi lett végül a régi ággyal?😅
Jaja, tipli onnan, és akkor majd azt csináltok, amit akartok. Mondjuk az allergiátok tuti javul, ha se ágyra, se szőnyegre nem lesz pénzetek sem.😀
Az ő háza, szóval sajnos alkalmazkodni kell.
De ha barátod van, miért nem költöztök el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!