Ti akarnátok találkozni a fél tesvéretekkel?
Van egy hugom akvel utoljára 7 éve találkoztam,sajnos elköltöztek
21 éves fiu vagyok eddig nem is nagyon foglalkoztatott ezaz egész, a jövő hónapban lesz 18 éves, és mégiscsak a tesóm, jó lenne látni és beszélni vele,ennyi év utan lenne értelme?
Csak kivancsi vagyok ki hogyan viszonyulna ehez az egészhez
Hát, ha felmerült benned, hogy jó lenne látni, akkor hajrá!
Én 15 voltam, amikor kiderült, hogy van egy 18 éves tesóm... Találkoztunk, pár évig ismerkedtünk is, de aztán ő teljesen hülye lett, és azóta nem keresem. Ettől függetlenül legalább ismerem, tudom, ki ő, milyen. Szóval veszítenivalód szerintem nincs.
Találkozz vele.
Én a féltestvéreimtől messzire elköltöztem,ebben az évben 3-szor találkoztunk,egyik alkalommal temetésen,másik kettő amikor orvoshoz kisértem donorvizsgálat miatt.Volt még kettő,egyik 2 hete csütörtökön,már mesterséges kómában volt,a másik tegnap reggel,szintén kóma. Vele voltam 1.5 órán át,hazajöttem,pár órára rá meghalt. Már soha többet nem látom. Menj,találkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!