Ti akarnátok találkozni a fél tesvéretekkel?
Figyelt kérdés
Van egy hugom akvel utoljára 7 éve találkoztam,sajnos elköltöztek
21 éves fiu vagyok eddig nem is nagyon foglalkoztatott ezaz egész, a jövő hónapban lesz 18 éves, és mégiscsak a tesóm, jó lenne látni és beszélni vele,ennyi év utan lenne értelme?
Csak kivancsi vagyok ki hogyan viszonyulna ehez az egészhez
2019. júl. 22. 19:22
1/15 anonim válasza:
Inkább az egésszel, ha lehet.
Féltestvér, egybe kell írni! Rossz nézni a sok analfabétát, ahogy okosan akar kérdezni, de nem jut el a tudatáig, hogy milyen rossz helyesírása van.
2/15 anonim válasza:
Én szívesen találkoznék vele. Nem lenne akadály az,hogy 7 éve nem láttam. Esetleg akkor nem lenne kedvem, ha rossz volt a viszonyunk.
4/15 anonim válasza:
Szívesen találkoznák a húgoddal
5/15 anonim válasza:
Igen,ha nincs harag köztetek akkor simán.
6/15 anonim válasza:
Igen megiscsak egyik szulotok kozos
7/15 anonim válasza:
Nem. Nekem a mégiscsak a tesóm nem indok, nem szeretem, aki a vérség miatt akar haverkodni. Ha amúgy bírtam, akkor igen.
8/15 anonim válasza:
Ha régen tartottátok a kapcsolatot, akkor szerintem keresd meg valamelyik közösségi oldalon, mielőtt betoppansz Hozzá. Ott megtudhatod, hogy Ő is szeretne-e Veled találkozni. Ha nem, akkor ne erőltesd. Azonban a születésnapján felköszöntheted.
9/15 A kérdező kommentje:
1es
Ebben a helyzetben pont a helyesírás nem érdekel te szerencsétlen
2019. júl. 22. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!