Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg létezik testvérek...

Tényleg létezik testvérek közt intimitás?

Figyelt kérdés
Főleg lányok válaszát várom,mert tudom pasik szeretek hozzá tenni a dolgokhoz!

2019. jún. 9. 19:18
1 2 3
 21/23 PasztorTomika válasza:
100%

Amiket írtál, kicsit elgondolkoztattak engem is, mármint a szempontjaid, én sem vagyok egy prűd jellegű az igaz, még meg is tudom érteni a nézeteid, DE:

- Érdekelne, hogy a te párod, illetve a húgod férje tudják-e, hogy ezeket korábban csináltátok a tesóddal.

- Ha igen, hogy viszonyulnak a dologhoz, csak mert ez nem egy tipikus jelenlegi élettárs-ex viszonyt állít fel köztük.

pl. gondolom nem mondhatják azt simán, hogy na akkor szeretné, ha többet nem találkoznál vele/nem beszélnél vele, hiszen tudhatja, hogy iyen "jó" viszonyban levő testvérektől úgyse kérheti.

Vagy egyáltalán csak arról van szó, hogy ezt képesek (voltak)-e feldolgozni, mert szerintem nem egy 2 napos folyamat (volt).

2019. szept. 18. 02:56
 22/23 anonim ***** válasza:
29%
Kisgyerekeknél elfogadom, hogy kíváncsiak és nézegetik egymást, odanyúlnak, stb., de egy bizonyos kor felett már jó lenne tudni, hogy ez nem normális. Meg amikor valaki még felnőttként is teljesen normálisnak tartja ezt, mint pl. a 20-as is... Elég beteg. Én ha megtudnám, hogy csináltam bármi olyat a tesómmal, biztos behánynék. Testvérek között ez nem normális, viszont tény, hogy nem olyan ritka, mint kéne, hogy legyen. Egyáltalán nem is kéne, hogy megtörténjen ilyesmi, mert ez már nevelési hiba szerintem.
2019. nov. 21. 15:03
 23/23 anonim válasza:
Igen letezik nalunk is pont igy tortent mint a 20asnal csak mi nem fekudtunk le de volt mas helyette.
2022. máj. 14. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!