Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg létezik testvérek...

Tényleg létezik testvérek közt intimitás?

Figyelt kérdés
Főleg lányok válaszát várom,mert tudom pasik szeretek hozzá tenni a dolgokhoz!

2019. jún. 9. 19:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%
Mi számít intimitásnak? Ha a szexuális oldalra gondolsz, ne szépítsünk, igen, létezik. Pubertáskor beindul, aztán lányok is kíváncsiak, fiúknak meg végképp a "csak lyuka legyen" gondolat ködösít el mindent. Nézegetik egymást, fogdossák egymást, igen, van, hogy dugnak is. Nem mindennapi, de nem is olyan ritka, mint amennyire azt sokan hiszik. Nézz utána, érdekes téma, és ezt nem perverzióból mondom.
2019. jún. 9. 21:40
 12/23 anonim ***** válasza:
14%
Ma mindenki recska partizik? Sok a burkolt perverz kérdés...
2019. jún. 9. 22:02
 13/23 anonim ***** válasza:
26%

Mi ebben a burkolt??

:)

2019. jún. 10. 00:13
 14/23 anonim ***** válasza:
28%

Az intimitás nem feltétlenül szexuális jellegű dolog. Az én értelmezésemben legalábbis nem.

És így abszolút létezhet. Mert lehettek olyan jó lelkitársi viszonyban egy rokonoddal is. Teljes bizalomban, teljesen önmagadat adva és mutatva. Mert szerintem ez is intimitás. Beengeded az intim szférádba. De nem kell szexuális jellegűnek lennie, elég ha csak lelki. Sőt, párkapcsolatokban is ez egy lelki-érzelmi dolog főként, csak ott a szexualitással is egyértelműen kapcsolódik, míg barátságban, rokonoknál ennek nem kell meglennie.

2019. jún. 10. 22:20
 15/23 anonim válasza:
83%

Nálunk a bátyámmal mára már természetes dolog az hogy együtt masztizunk, vagy kielégítjük egymást. Kíváncsiságból indult de már nagyon élvezzük

16f és 18 f

2019. jún. 12. 14:19
 16/23 anonim válasza:
90%
Lánytestvérek közt nem ritka az olyan, hogy megtanítja pl. a nagyobb lány a kisebbet masztizni. És más hasonló dolgok.
2019. jún. 12. 14:28
 17/23 anonim válasza:
64%
Ha a kulcsszavakat nézem akkor igen is, meg nem is. Mi a tesómmal rendszeresen látjuk egymást meztelenül. De szex vagy maszturbálás eszünkbe se jut.
2019. jún. 16. 17:55
 18/23 anonim válasza:
33%
Max a cigányoknál.
2019. júl. 13. 15:24
 19/23 k.sz1995 ***** válasza:
63%
Ha szexualis dologra gondolsz letezik. A testverszerelem ritka, de letezo dolog. Nem is kell szerelemnek lennie ahhoz, hogy orlalis szex vagy behatilas legyen a vege. En lany vagyok es fiu unokatesommal rendszeresen egyutt madztiztunk. 6-7eves korunktol kezdve szoptam ot es amikor 11-12 volt oblent fekunt en fent es mozogtam rajta, aztan egyszer csereltink es hat a penisze belemcsusszant, sztan kihuzta. Igy viddzanezve eleg perverz, de szota boldog parkapcdolatban elunk. A gyerekek kivancdiak.
2019. júl. 18. 17:05
 20/23 anonim válasza:
91%

Gondolom a szexuális részét kérdezed. Igen létezik, méghozzá nem is kis mennyiségben. Sajnos az emberi lényt még mindig erősen bekorlátozza a gondolkodásban sok tulajdonsága, jelen esetben a naivitás, prűdség stb.

A serdülőkorba lépő gyerekek akikben a hormonok beindulnak, de még nincsenek olyan fejlettségi szinten, hogy ezt bekorlátozza a társadalmi elvárás vagy bármi, de még ha vannak is bizony kíváncsiak és a hormonok dolgoznak. Olyan helyeken ahol a gyerekek közös szobában vannak igen nagy számban előfordul, de külön szobában is természetesen.

Kíváncsiak egymás nemi szervére, főleg ha a szülő még titkolja is, nem beszél róla, még érdekesebb lesz nekik az amiről nem beszélnek sose, a felnőttes dolog. Teljesen alap dolog, hogy előfordulhat akár már 10 éves kortól, hogy fiútestvérek, lánytestvérek vagy ellenkező nemű testvérek elkezdjék egymásnak mutogatni, tapogatni, majd végül orálisan és szexuálisan is kielégíteni egymást. Ettől nem lesznek melegek és felnőttkori identitásukat sem fogja megalapozni, teljesen más okai vannak annak.

Mivel kellemes érzéssel tölti el őket ezt természetesen sunyiban ismételni is fogják nem kevésszer, mert még nagyon messze van a pubertás vége ahol lesz már elég hormonális szint és bátorságuk másik idegen embert keresni. Persze vannak olyan esetek is ahol valóban sose még csak meztelenül sem látták egymást a testvérek.

Onnan tudok erről ennyit, hogy mi is gyerekként sokat szexeltünk a húgommal és voltunk pszichológusnál később és ő magyarázta el ennek működését. Arról is sokat magyarázott, hogy ma miért van borzasztóan rosszul nevelve a legtöbb gyerek ilyen szempontból és változás aligha lesz, marad ez ahogy most van. Mert az emberi gondolkozás ilyen, röghöz kötött.

Nem emlékszem pontosan, de én 6. osztályos voltam, húgom 5.-es, akkor kezdődött el, hogy egymás nemi szerveit nézegettük, vizsgáltuk, majd tapogattuk és meg is nyaltuk, én 5. osztályban kezdtem el maszturbálni emlékszem még akkor nem jött ki semmi a végén, de egyértelműen orgazmusom volt, húgomat nem tudom.

Mivel kellemes volt sokszor csináltuk egymással, egyszer le is buktunk, nagyon elvertek érte minket a szüleink, de semmilyen szinten nem szűnt meg továbbra sem. Nem véletlenül mondta a pszichológus, a nevelési módszerek nagyon rosszak. Nem fog megszűnni jó neveléssel sem a testvérszex az egyértelmű, de sokkal érettebb, fejlettebb, felvilágosultabb szintről kezdenek neki a serdülőkornak a gyerekek ami igen fontos elem lehetne egy rendes neveléssel.

Arra nem emlékszem, hogy konkrét közösülés mikor történt először, de valami 6-7. osztály körül. Aztán elkezdtünk óvszert használni, mert a húgom már közeledett az első menstruációs korhoz. Szerencsére mi voltunk annyira érettek, hogy a könyvtárból ki mertünk kölcsönözni szexualitás általános iskolásoknak könyvet.

Rendszeresen szexeltünk, naponta, kétnaponta, idővel az óvszert kiváltotta a tabletta. 9. osztályban mikor középiskolába kerültünk, mindketten megismerkedtünk nekünk tetsző partnerrel elég hamar, utána automatikusan abbamaradt ez. Jóval ritkábban szexeltünk utána, mikor épp mindkettőnk partnere elhagyott minket, középiskolában az nem meglepő, gyakran cserélődnek a tökéletesnek hitt szerelmi kapcsolatok. Utoljára 19 évesen szexeltünk, azóta nem, én már 28 vagyok, ő 27, nekem jó párkapcsolatom van régóta, ő már házasodott két gyerek van. Mai napig egyet értünk abban, hogy az amit csináltunk igenis jó volt, mert hatalmas tapasztalatot adott mindkettőnknek, a serdülőkor érzékeny szexuális fejlődési részén két egymásban megbízó testvér tudja az alapokat lefektetni és magabiztos háttérrel nekiindulni az élet rögös útján. Ahogyan abban is egyet értünk, ha olyan életkörülmények közé kerülnénk, hogy mindkettőnk kapcsolata megszakad és egyedül maradunk, akkor visszatérünk egymáshoz. Persze csak az emberi lény szexuális igényeit kielégíteni, nem élettársi kapcsolatba nyilván. Én nem azt mondom ezzel, hogy ez kötelező kellene legyen, hanem azt, hogy nem kellene így leszólni meg köpködni rá, mert ez egy teljesen alap emberi tulajdonság, egyszerűen az emberi agy röghöz kötöttsége nem hajlandó ezt a tény elfogadni.

Aztán az is előfordulhat, hogy valaki párkapcsolata mellett félrelép időnként vagy rendszeresen a testvérével, az már más téma, de nálam ez egy lazább megcsalás, mint ha vadidegennel feküdne le.

Természetesen én sem tartok mindent normálisnak, a szülő-gyerek kapcsolat az bizony már valóban elmebeteg, akkor is ha 18 év feletti gyerekről beszélünk mikor az első kapcsolat megtörténik. Az abnormális. Persze aki akarja az csinálja, ha mindketten beleegyeznek...

A testvérszex az merőben más, akinek van elég agya az a fenti írásból fel tudja fogni, mi a különbség a kettő között. Az unokatestvér szex meg ennél is jóval lazább, unokatestvéremmel nem szexeltem soha, ha nem lett volna húgom akkor viszont valószínű igen és vele zajlott volna le ugyanez, illetve ott ahol nincs testvér gyerekként, ott az unokatestvérek vagy bármilyen rokonok akikkel sokat együtt vannak zajlik ez le, már ahol lezajlik.

2019. júl. 20. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!