Létezik olyan, hogy valakit az öccse zaklat?
Ez rohadt morbid, és azt se tudom, hogy minek kérdezem mégis, de sajnos a barátnőim előtt nem kérdezhetem meg. Folyton a nyakamon lóg, állandóan BÓKOL, szinte udvarol nekem, és amikor bikiniben napozok úgy bámul, hogy majd kiesek a szeme. Még a tekintetétől is libabőrös leszek, pedig mindkét szülőnk közös!
Ma jól lehordtam őt valamiért, mire csak kacsintott, és azt mondta: „Jól áll neked a tsundre.” Aztán megkérdezte, hogy melyik animéből van a szövegem? Aztán elkezdett mindenféle hülye című animéről beszélni, ahol valami tsunderék vannak.
Ráadásul az a tekintet, ahogy rám néz, amikor elmegy mellettem. A középsuliban szoktak a fiúk így megbámulni. Már tényleg ott tartok, hogy azt kérdezem: ENGEM AKAR DÜHÍTENI, VAGY BELÉM ESET!!!???
Már várom a bunkó hozzászólásokat (ezekre nem fogok válaszolni), de azok, akik érdemnek kívánnak hozzászólni: ha itt ilyen reakciókat kapok, akkor mi lett volna, ha barátnőim előtt beszélek róla.
Amúgy én 16 vagyok, ő 14.
Nem lehet, hogy csak direkt bosszantani akar? Előfordul a kamaszodó fiúknál, hogy belekötnek még az élő fába is. Lehet ezzel akar az idegeidre menni és élvezi, hogy dühös vagy rá.
Ha továbbra is úgy veszed észre, hogy "zaklat" akkor ülj le vele é kérdezd meg őszintén és tapintatosan, hogy mi a célja ezzel. Vagy esetleg a szüleidnek is elmondhatod az lehet még jobb döntés.
Végig olvastam amit írtál és egy szó feltűnt.
Tsundere jelentése: Olyan aki erőszakos a szerelmével szemben, pedig valójában szereti. Régebben olyan karakterek voltak, akik úgy tettek, mintha utálnák azt akibe szerelmesek, manapság már inkább olyanok, akik kimutatják, hogy szerelmesek az illetőbe, de időnként, ha elfeledkeznek magukról, még mindig a le tudják teremteni azt akit szeretnek.
Szerintem ne foglalkozz vele. Még szinte kisgyerek, szóval nem gondolhatja komolyan. Csinálj úgy mintha nem is látnád és majd leszokik erről! Nem a te dolgod neki barátnőt keresni majd idővel összeszed valakit, de még ahhoz egy kicsit fiatal. Legalábbis én a helyedben ügyet se vetnék rá. Mivel valami olyasmit írtál, hogy nem igazán jön be senkinek az öcséd lehet, hogy néha jobban megnéz, mert gyakorlatilag nincs kit, és pont abban a korba lépett amikor már elkezdi csapni a szelet a lányoknak.
Vagy, ha már abszolút nem tudsz vele mit kezdeni (komolyabb dolgokat művel) akkor szépen megkérdezni, hogy: "Mégis mik a szándékaid?" és szépen tapintatosan megbeszélni vele, hogy esélye sincs. Én ezt tudom javasolni. Valóban nehéz helyzet mert az öcséd és gondolom azért szereted, habár néha az idegeidre megy.
14 évesen én unokaátyámba voltam beleesve, de azért nem flörtöltem vele.
Belém meg mostohaöcsém, olyan 15 körül, de ő is normálisan kezelte.
Én a helyedben már porig aláztam volna, de amíg látja, hogy ez zavar, csak azért is csinálni fogja.
Kedves Kérdező!
A probléma igen összetett. Ami elsőre beugrott nekem, az a túlzott hormonaktivitás. Úgy gondolom most fedezi fel magát, és kezd szexuálisan megérni. Közben persze az internet világát is segítségül hívja, ahol számos történetet olvashat, videókat nézhet, melyek testvéri aktusokról szólnak. Az is lehet, hogy ezek hatására izgatónak találja azt hogy veled is kialakítson ilyen kapcsolatot. Mivel ha ilyen kulcsszavakra keres rá akkor sok történetet kap, ami számár azt érzékelteti hogy természetes dolog.
Továbbá ettől függetlenül is kívánhat mint lány, hiszen te vagy legközelebb hozzá.
Hogy szerelmes-e beléd azt nem tudnám megmondani. Ha az lenne próbálna közeledni. Megmasszírozna, simogatna.
A probléma megoldását az jelentené, ha beszélnétek erről. Talán csak tetszik amit lát, és néha elragadja a látvány, és közbe meg csak rájön az is hogy szívasson ezzel téged.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!