Ugye nem csak én vagyok olyan helyzetben, hogy autista öccse van és nem mer a házukba hozni senkit mert máshogy néznek rá máshogy viselkedik? 15/L
Nincs egyikőnkkel sem baj.
Arra vagyok kivancsi h van e velem egykoru lany aki ugyan igy el kb
#3 butaságot irsz, nem erröl van szó, egy 15 éves lányról beszélünk aki remegő lábakkal lépked a szocializálódás lépcsőin, felesleges nekiesni.
Ennek kezelése még egy felnőtt embernél is okoz problémát, nem csoda ha egy tininél még inkább.
Kérdező és ha te vagy az egyetlen ilyen helyzetben lévő a világon akkor mi van? Változtatna ez bármin is?
A barátaiddal mielött elmennének hozzád közöld meg hogy nálatok ez a helyzet, erre kell számítaniuk, ha ezekkel a feltételekkel nekik (vagy neki) jó akkor szeretettel várod őket.
Hogy érni fog e atrocitás ezért? Biztosan. És akkor mi van? Legalább kiderül ki kicsoda az életedben.
Mást is ér atrocitás. Mert rövid a lába. Vagy épp túl hosszú. Vagy nagy a füle vagy épp túl kicsi.
Ez vagy te, ez az életed, kellesz vagy sem, eldöntheti. Ha nem az sem egy dráma, van még ezer másik.
Nekem egy barátnőmről kiderült, hogy azért nem akarja, hogy nála aludjak, mert a húga down-kóros. Lebeszéltük nála aludtam és nem volt semmi. Ha, amikor átmegyek derül ki, hogy mi van az furcsa lehetett volna.
16/L
Szintúgy.. én se merek senkit hozni.. öcsém retardált, bátyám idegbeteg.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!