Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ebben a helyzetben? Miért viselkedik így?
Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Nem tudom mit tegyek. :( 17 éves leszek 1 hónap múlva. Van egy barátom, kb. 1 hónapja vagyunk együtt. Anyával eddig nagyon nagyon jó volt a kapcsolatom. Mindent megbeszéltünk, mindent elmondtam neki, semmit nem titkoltam el. Olyan volt mint a legjobb barátnőm. Amióta együtt vagyok a barátommal, azóta teljesen megváltozott a kapcsolatunk. Soha nem ülünk le beszélgetni, nem bújik oda hozzám pl. reggelente, mikor megölelem nem reagál sehogy. :( Megkérdeztem tőle ma hogy mi történt, és azt mondta azért nem ölel meg mert már felnőttem és ezt ő felfogta. Mondtam neki hogy ez nem így van, azért mert kezdek felnőni még szerethet. Mondta hogy szeret, csak semmi nem olyan mint régen. Nem tudja feldolgozni a történteket.
Szerintetek mit csináljak? Nagyon fáj hogy így viselkedik velem, pedig nem adtam rá okot. Segítsetek kérlek mert teljesen el vagyok keseredve. :( Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!