Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki "nem ismeri" a saját tesóját?

Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolsz, hogy csak egy lakásban élnek együtt, idegenek akiket családnak nevezünk, szülök-testvérek, akkor igen.
2014. okt. 20. 20:13
 2/9 A kérdező kommentje:
ikertestvérekre gondolok akik együtt laknak
2014. okt. 20. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. okt. 20. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyre többször érzem azt, hogy nem ismerem a bátyámat. Ikrek vagyunk, és régebben mindent megbeszéltünk, most meg örülhetek, ha köszön. :( Nagyon hiányzik, pedig itt van a szomszéd szobában. :(
2014. okt. 20. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy 16/l
2014. okt. 20. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Létezik!

5-en vagyunk tesók. A nővéremet igazából 2-3 éve ismerem,addig majdnem idegen volt. Bátyámat nem ismerem,csak köszönő viszonyban vagyunk.Nem haragszunk egymásra,csak így alakult. Ikeröcsémmel flottul mennek a dolgok,öcsémmel megint csak hézagos a dolog.

Ja és van egy húgom is,akit eddig kb 2x láttam életemben,pedig már kb 8 éves.

2014. okt. 20. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi nem vagyunk ikrek ugyan, de a 7 évvel idősebb nővéremmel semmilyen kapcsolatom nincsen. Már akkor sem tudtam semmit a mindennapjairól amikor otthon laktam. 4 éve elköltöztem, azóta végképp nincs kapcsolat közöttünk. Nem haragszunk egymásra, de nincs semmi közös témánk.
2014. okt. 21. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Hatan vagyunk tesók, a bátyám az egyetlen, akit úgy-ahogy ismerek, ikehúgommal ritkán beszélünk, hallgatom kell a hülyeségeit.. Van még 3öcsém, a középsővel egész jóban vagyunk, másik kettőnek még a nevét is alig tudom :D
2014. okt. 27. 00:10
 9/9 Csicsóka200 válasza:
Igen létezik és nagyon gyakori! :) azért próbáld meg megismerni mert nagyon nem jó ha megromlik a kapcsolatotok!
2014. nov. 6. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!