Észre fogom venni ha másként szeretik a saját unokát, mint a tesóját? Volt egy fiam amikor összejöttünk párommal, és most lett egy tesó. Észre fogom venni ha nem szeretik annyira már?
ha úgy lesz, hogy nem őt szeretik, hanem a vérszerintit, észre fogod venni, érezni fogod. én tapasztalatból tudom.
ha majd úgy lesz, akkor rájösz arra is mit kell tenned.
Az utolsónak adok igazat. Ha eddig szerették a tiedet, akkor ugyan úgy fogjßak szeretni a közöset, de a kicsi több figyelmet fog kapni, mert ö az új.
èn voltam a család legkisebbje minden honnan, volt pár unokatesóm is és mindig én voltam a középpontban. Aztán megérkezett az elsö dédunoka és unoka és én sülyesztöbe kerültem, de az unokák és dédunokákkal is így van, óriási öröm az elsönek, aztán sorba mentek a sülyesztöbe, mindig a legújabb a sláger. de ez már csak ilyen.
Igen észre veszed.
Nálunk amióta megvan a közös,mindig azt hallom,hogy miért nem viszem el a kicsit,a nagy már ellene otthon addig.
Nos én egyiket sem viszem,pont ezért ...igaz van még más is , de hogy a kérdésnél maradjak észre veszed. :((
Én észreveszem,és sokszor nagyon rosszul esik.
Pedig értelmes emberek,igaz nem vagyunk valami jóban amióta nem engedjük,hogy az életünkbe avatkozzanak.
Az én gyerekemnek elfelejtik a szülinapját,amíg a közöshöz nagyértékű ajándékkal jönnek,ha átugranak a közösnek mindig hoznak valami apróságot az enyémnek egy 30ft-os csoki nem jut...stb.De ugyan így különböztetik meg a saját gyerekeiket is,lehet nekik ez természetes,de én nem tudom elfogadni.Ne adjanak egyiknek sem semmit inkább.Annyira fel szoktam húzni magam rajt,hogy nem egyszer dobtam ki a drága kacatokat mérgembe.Nem is szeretem ha a gyerekeim körül legyeskednek pont emiatt.Nagyon igazságtalan emberek,de hát mit várhatnék amikor a férjem is egy senki a testvére mellett a szemükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!