Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észre fogom venni ha másként...

Észre fogom venni ha másként szeretik a saját unokát, mint a tesóját? Volt egy fiam amikor összejöttünk párommal, és most lett egy tesó. Észre fogom venni ha nem szeretik annyira már?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2009. jún. 25. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ha úgy lesz, hogy nem őt szeretik, hanem a vérszerintit, észre fogod venni, érezni fogod. én tapasztalatból tudom.

ha majd úgy lesz, akkor rájösz arra is mit kell tenned.

2009. jún. 25. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
persze,hogy észre veszed!Ha mindkét gyerkőc tőle lenne akkor is észrevennéd,mert a csepség úgyis több figyelmet kap!Ha a nagyobbat eddig is szerették akkor ez nem változik,csak a kicsire fog figyelni mindenki ami természetes.
2009. jún. 25. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónak adok igazat. Ha eddig szerették a tiedet, akkor ugyan úgy fogjßak szeretni a közöset, de a kicsi több figyelmet fog kapni, mert ö az új.

èn voltam a család legkisebbje minden honnan, volt pár unokatesóm is és mindig én voltam a középpontban. Aztán megérkezett az elsö dédunoka és unoka és én sülyesztöbe kerültem, de az unokák és dédunokákkal is így van, óriási öröm az elsönek, aztán sorba mentek a sülyesztöbe, mindig a legújabb a sláger. de ez már csak ilyen.

2009. jún. 25. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen észre veszed.

Nálunk amióta megvan a közös,mindig azt hallom,hogy miért nem viszem el a kicsit,a nagy már ellene otthon addig.

Nos én egyiket sem viszem,pont ezért ...igaz van még más is , de hogy a kérdésnél maradjak észre veszed. :((

2009. jún. 25. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Én észreveszem,és sokszor nagyon rosszul esik.

Pedig értelmes emberek,igaz nem vagyunk valami jóban amióta nem engedjük,hogy az életünkbe avatkozzanak.

Az én gyerekemnek elfelejtik a szülinapját,amíg a közöshöz nagyértékű ajándékkal jönnek,ha átugranak a közösnek mindig hoznak valami apróságot az enyémnek egy 30ft-os csoki nem jut...stb.De ugyan így különböztetik meg a saját gyerekeiket is,lehet nekik ez természetes,de én nem tudom elfogadni.Ne adjanak egyiknek sem semmit inkább.Annyira fel szoktam húzni magam rajt,hogy nem egyszer dobtam ki a drága kacatokat mérgembe.Nem is szeretem ha a gyerekeim körül legyeskednek pont emiatt.Nagyon igazságtalan emberek,de hát mit várhatnék amikor a férjem is egy senki a testvére mellett a szemükben.

2009. jún. 25. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!