Letezik, hoyg ugy kihuljon a szeretet ket testver kozott, ahogy az elvalt hazasparok kozott?
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 15:08
1/8 anonim válasza:
Sokszor hallottunk már róla, hogy vannak testvérpárok, akik évtizedekig nem beszéltek egymással.
2/8 anonim válasza:
Igen. Ismerek olyanokat, akik annyira utálják egymást, hogy évek óta nem is beszélnek, nem is érdekli őket, mi van a másikkal.
Sajnos a vérrokonság sem jelent mindig alapból szeretetet is.
4/8 anonim válasza:
Igen, sajnos létezik, sok családban előfordul igen gyakran. Sok ilyet hallok.
5/8 anonim válasza:
Hát bizony megtörténhet ilyesmi, nem is olyan ritkán, mint gondolnád. Én magam is ismerek pár ilyen embert.
Just_One_Person
6/8 anonim válasza:
A testvéri kapcsolatot is ápolni kell, elfelejtődik a gyerekkori közös múlt, ha később keresztbetesznek a másiknak,. Pl. gyakori az örökség körüli harc, vagy ha az egyiknek jobban megy, irigység, lenézés, kihasználás. Kölcsönösen segíteni egymást, önzetlenül, kritika nélkül, nem visszaélve a helyzettel, akkor megmarad a jó testvéri kapcsolat.
8/8 anonim válasza:
Igen létezik Én vagyok az öcsi és van egy nagy entelektüel bátyám akihez mindig nagy szeretettel viszonyultam de csak akkor volt velem fontos a kapcsolata ha őneki kellett valami,igaz a második felesége családcentrikus volt és Ő azért szerette a családot de a mostani teljesen át-alakította a súlyos rákbetegsége ellenére kapcsolatunk régóta megszűnt, ha tudnátok kiről van szó elképednétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!