Most mit csinályak?

Figyelt kérdés
szó szerint tehetetlen vagyok a lányom (12 éves) régen mindig egy hugra vágyott most terhes vagyok (7.hónapba vagyok) és egyáltalán nem örül neki sőt nagyon nem akarja viszont én és a férjem ugy döntöttünk hogy megtartjuk(ez réggebben volt ) viszont már nagyon elfajult a dolog és kérdeztem tölle hogy miért nem és csak azzal jön hogy vetessem el (elvetetni már nem tudom) és hogy ő sose kérte most mit tegyek?

2019. máj. 16. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Ne tegyél semmit, csak beszélj a naggyal!

Valószínűleg féltékeny. Ez érthető. Gondolom már megszokta, hogy 12 éven át egyke volt, hirtelen jött neki ez a hír. Fél, hogy ezentúl nem foglalkoztok majd vele. Mikor én fiatalabb voltam még a lányodnál is, én is így viszonyultam még egy kisállathoz is. Nem kell hibáztatni érte. Az meg, amit csinál, nevelés kérdése is. Mivel eddig egyedüli gyerek volt, gondolom mindenből több járt neki, az sem tetszhet neki, hogy ezután osztozkodnia kell majd. Nem szabad neki mindent megengedi. Az tényleg nem jó, ha követelőzik, hogy vetesd el a babát, de az sem normális, hogy te meg egy ember életével játszol, mert a lányodnak olyan kedve van, hogy akar/nem akar kistestvért. Mindkét félt meg lehet érteni,de ez nem a nagylány döntése.

2019. máj. 16. 17:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a 12 évesnek max annyi beleszólása lehet, hogy ha akarja, akkor kiválaszthatja a kicsi cumiját.

Egy 12 éves semmilyen értelemben nincs még olyan szinten, hogy ilyen kérdésben hasznavehető véleményt tudjon nyilvánítani, pláne úgy, hogy lassan serdülőkorba él.

Nyilván féltékeny lesz, ez természetes. Beszélgetni kell vele, talán megnyílik, és elmondja, hogy miért ilyen ellenséges a picivel szemben, és biztosítani arról, hogy ettől még őt ugyanúgy szeretik.

2019. máj. 17. 07:56
 13/13 anonim válasza:
17%

Megszülöd, megnézed melyik teccik jobban, amelyik nem azt intézetbe adod :D

Te jól jársz mindenképen! :D

2019. máj. 17. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!