Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen! Mit csinályak?
PLS OLVASD EL :(
Sziasztok. 15 éves fiu vagy. Van a suliba 1 lány aki hetedikes ( én nyolcadikos vagyok ) és nekem nagyon tetszik.
Szoktuk 1 mást minden nap látni ( suliba ). Még elöbe soha nem beszéltünk. Az osztálytársaim mondtak hogy van Snapchatje és hogy irjak rá. Azt is csináltam, már Hétfötöl irogatunk.
Tegnap elött bent voltam a városba 2 osztálytársammal és elmentünk a blokkja elött meg minden. Tudja hogy hogy nézek ki meg minden.
Na ez volt a Story. ^^^^^
Abba a helyzetbe vagyok hogy Kedden ( holnap ) haveromékkal megyünk be a városba megint 2 osztálytársammal és nem tudom hogy amikor bent vagyok akkor ráirjake hogy jöjjön ki hogy beszélgessünk meg sétáljunk meg ilyenek. Szerintem ez még korai mert szerintem még kéne vele suliba beszélgessek csak most vakáción vagyok és máskor nem igen tudok kimenni.
Mit csinállyak ? Hivjam ki ?
*csináljak hívjam stb xdd
Amúgy komolyra véve nyugodtan hívd ki:)
Erdélyi vagyok :l Bocsi a nyelvtanhibáért.
----------
Okés akkor holnap kihívom, de nem tudtok mondani valami témát amiröl szó legyen, mert nem akarom hogy kínos csend legyen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!