Most mit csinályak?

Figyelt kérdés
szó szerint tehetetlen vagyok a lányom (12 éves) régen mindig egy hugra vágyott most terhes vagyok (7.hónapba vagyok) és egyáltalán nem örül neki sőt nagyon nem akarja viszont én és a férjem ugy döntöttünk hogy megtartjuk(ez réggebben volt ) viszont már nagyon elfajult a dolog és kérdeztem tölle hogy miért nem és csak azzal jön hogy vetessem el (elvetetni már nem tudom) és hogy ő sose kérte most mit tegyek?

2019. máj. 16. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Semmit,írtad hogy nem tudod már elvetetni akkor úgyis mindegy,meg ha te meg a férjed örültük neki akkor nehogy már a gyerek akarjon beleszólni a felnőtek dolgába
2019. máj. 16. 15:58
 2/13 anonim válasza:
16%
Megszülöd, örökbe adod, ennyi.
2019. máj. 16. 15:59
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Mert ha lehetne akkor elvetetnéd? Csak azért mert a kisasszony úgy akarja? Gondolkozz el, hogy miért viselkedik igy. Valószinűleg mindig mindenben engedtetek neki, mindenben a kedvére tettetek, most pedig isszátok a levét!

A gyerekvállalás nem játék, hanem egy komoly döntés! Gondolom nem a 12 éves lányod fogja felnevelni, hanem ti, a baba szülei! Ha csak azért válaltátok be a babát, mert ebben is a kislány kedvében akartatok járni, akkor nagyon rossz döntés volt!

2019. máj. 16. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Tanulj meg helyesen írni!
2019. máj. 16. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Helyesírás = 0

Szerintem senki sem kérdezi meg erről a gyerekét. A nyakára szül egy testvért, ha kell, ha nem. Mindenki túléli, a te lányod is.

2019. máj. 16. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Ne egy 12 mondja meg,hogy mi lesz egy élő kisbabával!
2019. máj. 16. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

"elvetetni már nem tudom" Ez milyen már? Hogy merülhet egyáltalán fel?

A nagylányod féltékeny, ezt kell kezelni... az elkövetkezendő időszakban.

2019. máj. 16. 16:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Feltekeny, fel azert nehogy ezutan o kevesebb torodest kapjon toletek.
2019. máj. 16. 16:26
 9/13 anonim ***** válasza:
95%
Természetesen megszülöd (ez már nem is kérdés), és örömeteket lelitek benne a férjeddel. Arra vigyázz, hogy a nagylánynak ne legyen kolonc a nyakán, csak annyit "babázzon", amennyit ő is szeretne (ha szeretne). Ha nem, az sem baj. És a későbbiekben se akadsz a kicsit a nagy nyakába. Amikor neked már kényelmes lenne, pl. a kicsi mondjuk 3-4 éves, a nagy 16-17 éves, ne kelljen hurcolásznia, oviba vinni, stb, szóval ne az ő felelőssége legyen, mert baromira utálni fogja érte a kicsit. És a kicsinek ez szar lesz. (tapasztalat sajnos, szüleim így tették, én vagyok a "nagy".)
2019. máj. 16. 16:38
 10/13 anonim ***** válasza:
90%

Szóval ennyi ésszel nevelsz gyereket? 😲

Van egy neveletlen 12 évesed, akinek kedvére téve elvetetnéd a babádat, ha még lehetne? Mit tegyél? Talán nem csak szülni kéne, hanem nevelni is, plusz neked sem ártana fejlődni és okosodni, pláne 2 gyerek mellett. A te sarad, hogy így áll hozzá a lányod, mert nem vagy képes kommunikálni vele. Azt viszont végképp nem értem, hogy hogy jön a gyerek hisztije egy ilyen fontos döntéshez...

2019. máj. 16. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!