Idegesít a testvérem barátnője. Mit csinályak?
beszélj erről szüleiddel és a dolgaidat meg ne hagyd
nyaraláson meg nézz át rajt, érezze hogy nem kedveled
1-es! Az a szomorú, hogy elképzelhető, tényleg ilyen a helyesírása. Facebook-on ilyen helyesírás tömkelegét látom. Szinte fizikai fájdalmat okoz. :)
Kérdező! Keress magadnak elfoglaltságot, barátnőzz, a testvéred is élje úgy az életét, ahogy neki tetszik. Ha látja, hogy nem lázadsz folyamatosan a barátnője ellen, hozzád is másképp fog viszonyulni, szinte biztos vagyok benne.
Menj oda, kérdezd meg, szeret-e téged, jót akar-e neked. Ha igent válaszol, kérd meg, üljön le veled valahova és beszéljetek csak egy percre, rendes szeretettel figyelemmel, mert ez neked komoly dolog.
Itt mond el neki, szeretnéd ha közelebb lennétek egymáshoz s segítsen nektek elfogadni egymást. Segítsen neked oly kommunikációs lehetőséget kiépíteni barátjával, ahol megbeszélheted vele, "ne vegye el ami tied".
Nem oly vészes helyzet mint látod.
2-es vagyok (azt hiszem, mert ilyenkor, amikor válaszolok, nem látom).
Red Vixen! Nem a barátja a nővérének, hanem a barátnője. Nem mindegy!
Szia!
Megértem, hogy kellemetlen Neked ez a helyzet. De a nővéred azzal barátkozik akivel akar. Nem kötelezheted arra, hogy Veled foglalkozzon.
Te is foglalkozz saját barátaiddal.
Az viszont kérdés:
"A lány elveszi ,azt ami az enyém" mondat mit jelent?
Ha arra akarsz célozni, hogy a nővéredet "veszi el"; akkor sajnos azt kell mondanom, hogy a nővéred nem a tulajdonod.
Lehet, hogy jól esne, ha foglalkozna Veled. De fogadd el, hogy Ő is ember, és nem használati tárgy, Neki is megvannak az igényei.
Ha viszont arra célzol ezzel a mondattal, hogy a nővéred barátnője elvette a nyaralás során valamilyen tárgyadat (fésűdet, ruhádat, mobilodat, stb...) akkor nyugodtan megmondhatod: Ami a tiéd, az a tiéd. Ha ebből nem ért, akkor nyugodtan szólj Szüleiteknek.
Bocs, a testvéred NEM a tiéd, és bele ne halj az irigységbe.
Komolyan, keress barátokat a korosztályodban, és ne a nővéredet sajátítsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!