Megjavítható egy rossz testvéri kapcsolat valaha is? (hosszú lesz)
Én 31 vagyok, a nővérem 38. Feltestverek vagyunk, anyu közös. Kicsi korunkban nagyon jó volt a viszony köztünk, talán olyan 23 éves korom körül kezdtünk eltavolodni egymástól és kezdett egyre több apró konfliktus kialakulni. Volt amikor minden szuper volt köztünk, aztán minden elromlott egy perc alatt.
18 év házasságbol lépett ki 3 éve mert csalta a férje és azóta pasizik ezerrel és mikor pasija van, engem és a szüleinket lesz.rja. Egyedül anyánk öccse és annak családja az isten, mert ők minden pasiját elfogadjak. Mi pedig fenntartásokkal kezeljük őket, ami a nővéremnek persze nem tetszik. Így a szüleinkhez ha nagy ritkán hazajon, pár percet marad és rohan is át anyu öccse családjához. Ez fáj a szüleimnek, engem pedig bosszant, mert ha az épp aktuális dobja őt, akkor viszont képes hetekig anyámék nyakán lógni és sirni, hogy neki mennyire rossz.
Mindketten külön élünk már a szüleimtől es ma történt, hogy kifakadtam és mindent a fejére olvastam. Hogy csak akkor vagyunk neki jók ha nincs más és épp egyedül van.
Ő kiakadt és nagyon csúnya dolgokat vágott a fejemhez. Anyuék persze konfliktus kerülök, nem szóltak bele pedig ők is azon a véleményem vannak, mint én.
A nővérem azzal zárta a beszélgetést, hogy többé nem vagyunk testvérek.
Nem érzem magam bűnösnek, jogosan mondtam el neki a véleményem és ha ő többé nem tart a huganak, akkor legyen így. De láttam a szüleimen, hogy ez fáj nekik.
Mit lehet ilyenkor tenni, ha nekem van igazam? A Béke kedvéért kérjek bocsánatot? Vagy hagyjam a francba a nőverem? Mert jelen pillanatban legszivesebben ezt tenném.
Valóban én vagyok a rossz testvér?
Szia!
Én is veled értek egyet, hiszen a leírtak alapján nem te vagy az ügyben a "hunyó".
Ha így viselkedne a testvérem, én sem tennék mást.
A "béke kedvéért" semmiképpen nem kérnék bocsánatot, mert békéről itt már szó sem lehet.
Hagyd a fenébe! Ugyan mit veszthetsz?
"nővérem 38. (...)18 év házasságbol lépett ki 3 éve"
17 évesen ment férjhez? :O
"Egyedül anyánk öccse és annak családja az isten, mert ők minden pasiját elfogadjak."
Van féltestvérem, nem jó a viszonyunk.
Közeli családtagjaim gyakran minősítik a kapcsolatomat.
Amiért kimásoltam az idézetet : miért gondolja ebben az országban mindenki, hogy alanyi jogon bárki párkapcsolatát minősítheti?? Én is megkaptam. Ha az a társ nem bűnöző, gyilkos, díler, utcalány, drogos, akkor miért is? Mert jobbat szeretnének neki? Miért nekik jobb jutott? Ez van, az ő élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!