Testvérem folyton bánt, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk vér szerinti testvérek, az apukája csak a mostohaapám. Kiskorúnkban is folyton bántott, fenyegetett és azt kellett csinálnom amit mond. De mostanában egyre durvább. Megütni nagyon ritkán szokott, sőt talán már nem is, de a kezemet múltkor megszorította, az ajtót is berúgta, vagy nem enged ki a szobából. Ha szóltam szülőknek, ő tagadta, így nem is vették komolyan, csak amolyan "testvéri civakodásnak". Persze előttük mindig játssza a jófej testvért. Most már nem is szólok, meg nem is merek, mert akkor még jobban piszkálna. Ő 19 éves, de még tanul, egy pár évig biztos itt lakik még. Én 17 éves vagyok, nekem még több év, mire el tudnék menni. Viszont már nagyon rossz itthon, főleg ha egyedül vagyunk. Ha nézem a tv-t, direkt elkapcsol, ha nem is érdekli akkor is, csak hogy az legyen amit ő akar, ha el akarom venni a távkapcsolót, akkor lefogja a kezemet, amíg fájni nem kezd. Egyszer veszekedtünk, mert nem végeztem még a fürdőben, és mérgemben azt mondtam neki, hogy te hülye f_sz, akkor nem erősen, de megpofozott. Leginkább azzal tart sakkban, hogy egyszer voltunk egy buliban, ahol cigiztem és lefeküdtem egy fiúval, de anyuék úgy tudják még szűz vagyok, és mindig azt mondja, ha nem teszem ezt vagy azt, akkor elmondja nekik. Kávét kell főznöm neki, kaját csinálni, stb. A szülők úgyse hinnének nekem, sőt még én jönnék ki belőle rosszul, ha megtudnák, hogy lefeküdtem a sráccal, mikor azt mondtam, csak lányok leszünk azon a bulin. Mit tehetnék?2019. márc. 20. 22:16
11/13 anonim válasza:
A szüzességed elvesztésében nincs semmi extra azt mond el anyukádnak, a mostani tinik többsége már túl van rajta. Ne hagyd magad sakkban tartani ha cikinek érzel valamit és ő tud róla inkább mond el a szüleidnek minthogy ő ezt kihasználja. Ha látják a szüleid hogy mindent elmondasz nekik hinni fognak neked.
12/13 anonim válasza:
Elsõsorban az anyuddal van a probléma,mert nem hisz neked.Hiszen a lánya vagy mégsem áll ki melletted?!
Amikor kettesben vagy az anyuddal,mondd el neki a szüzességed hogyan veszitetted el.
13/13 anonim válasza:
Igyjárnak a könnyűvérű hazudozók... Jóegészséget a bátyádnak. 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!