Testvérem folyton bánt, mit csináljak?
Vedd fel a viselkedését webkamerával/hangrögzítővel, és mutasd meg a szüleidnek!
A szüzességgel zsarolás csak akkor működik, ha hagyod. Mondd el te ezt a szüleidnek! Nem tudtad, hogy fiú is lesz ott, egymásba gabalyodtatok, stb.
Szerintem ülj ke anyukáddal beszélni, esetleg a mostoha apáddal együtt nem tudom vele milyen a kapcsolatod. Szólj neki hogy szeretnél vele kettesben beszélni, és szépen mond el hogy mit szokott csinálni ez az agresszív gyerek. Ha látja rajtad hogy tényleg ilyen rossz neked, és nem bírod már tovább akkor tenni fov valamit.
Azt pedig szerintem mond el hogy mi történt azzal a fiúval. Lehet hogy dühösek lesznek, de legalább már nem tudja fegyverként felhasználni ellened. Tudom, hogy ez nagyon rossz, de lehet te is megkönnyebbülnél, plusz előbb útóbb ugyis kiderül
Valld be a szüzességed elvesztését! Ha nem is védekeztetek, füllentsd azt! Így nem tud a testvéred zsarolni.
Egyke gyerek gondolom, akit "otthagyott" az anyja, és vagy nem nevelték ki a gyerekes önzést belőle vagy édesanyádra garagszik, és rajtad veri le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!