Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvérem folyton bánt, mit...

Testvérem folyton bánt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk vér szerinti testvérek, az apukája csak a mostohaapám. Kiskorúnkban is folyton bántott, fenyegetett és azt kellett csinálnom amit mond. De mostanában egyre durvább. Megütni nagyon ritkán szokott, sőt talán már nem is, de a kezemet múltkor megszorította, az ajtót is berúgta, vagy nem enged ki a szobából. Ha szóltam szülőknek, ő tagadta, így nem is vették komolyan, csak amolyan "testvéri civakodásnak". Persze előttük mindig játssza a jófej testvért. Most már nem is szólok, meg nem is merek, mert akkor még jobban piszkálna. Ő 19 éves, de még tanul, egy pár évig biztos itt lakik még. Én 17 éves vagyok, nekem még több év, mire el tudnék menni. Viszont már nagyon rossz itthon, főleg ha egyedül vagyunk. Ha nézem a tv-t, direkt elkapcsol, ha nem is érdekli akkor is, csak hogy az legyen amit ő akar, ha el akarom venni a távkapcsolót, akkor lefogja a kezemet, amíg fájni nem kezd. Egyszer veszekedtünk, mert nem végeztem még a fürdőben, és mérgemben azt mondtam neki, hogy te hülye f_sz, akkor nem erősen, de megpofozott. Leginkább azzal tart sakkban, hogy egyszer voltunk egy buliban, ahol cigiztem és lefeküdtem egy fiúval, de anyuék úgy tudják még szűz vagyok, és mindig azt mondja, ha nem teszem ezt vagy azt, akkor elmondja nekik. Kávét kell főznöm neki, kaját csinálni, stb. A szülők úgyse hinnének nekem, sőt még én jönnék ki belőle rosszul, ha megtudnák, hogy lefeküdtem a sráccal, mikor azt mondtam, csak lányok leszünk azon a bulin. Mit tehetnék?
2019. márc. 20. 22:16
1 2
 1/13 anonim válasza:
52%
Hátra vinni..agyonlőni...
2019. márc. 20. 22:25
 2/13 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Vedd fel a viselkedését webkamerával/hangrögzítővel, és mutasd meg a szüleidnek!

A szüzességgel zsarolás csak akkor működik, ha hagyod. Mondd el te ezt a szüleidnek! Nem tudtad, hogy fiú is lesz ott, egymásba gabalyodtatok, stb.

2019. márc. 20. 22:25
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Ne legyél vele kettesben egy szobában, ha ő bemegy, te menj ki, ne is szólj hozzá, ne szolgáld ki, nem vagy a rabszolgája. Mi történik, ha megtudják a szüleid, hogy nem vagy szűz? Semmi lényeges, legfeljebb leszidnak. És akkor? Egyik füleden be, a másikon ki. Ha megvernek, azonnal orvos, látlelet, az orvos pedig kötelességből feljelentést tesz. Bírd ki, amíg befejezed a sulit, és utána keress olyan munkahelyet, amiből fenn tudod magad tartani albérlettel együtt. Esetleg külföldön.
2019. márc. 20. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
ágyba főbe verném az ilyet
2019. márc. 20. 23:39
 5/13 anonim válasza:
87%
Rugd tokon jo kemenyen...ne felj tanul majd belole
2019. márc. 20. 23:50
 6/13 anonim válasza:
40%

Szerintem ülj ke anyukáddal beszélni, esetleg a mostoha apáddal együtt nem tudom vele milyen a kapcsolatod. Szólj neki hogy szeretnél vele kettesben beszélni, és szépen mond el hogy mit szokott csinálni ez az agresszív gyerek. Ha látja rajtad hogy tényleg ilyen rossz neked, és nem bírod már tovább akkor tenni fov valamit.

Azt pedig szerintem mond el hogy mi történt azzal a fiúval. Lehet hogy dühösek lesznek, de legalább már nem tudja fegyverként felhasználni ellened. Tudom, hogy ez nagyon rossz, de lehet te is megkönnyebbülnél, plusz előbb útóbb ugyis kiderül

2019. márc. 21. 01:05
 7/13 anonim válasza:
6%
buliban lefekszel 17 évesen csak úgy valakivel? szép, gondolom, már nem is az volt az első. ha ilyen döntéseket hozol az életedben, ezt is meg kellene tudnod oldani, nem neten panaszkodni idegen embereknek.
2019. márc. 21. 02:32
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Honnan tudta, hogy lefeküdtél valakivel? Gyertyát tartott? Vagy te mesélted el neki?
2019. márc. 21. 05:44
 9/13 anonymousreview60 ***** válasza:
69%

Valld be a szüzességed elvesztését! Ha nem is védekeztetek, füllentsd azt! Így nem tud a testvéred zsarolni.

Egyke gyerek gondolom, akit "otthagyott" az anyja, és vagy nem nevelték ki a gyerekes önzést belőle vagy édesanyádra garagszik, és rajtad veri le.

2019. márc. 21. 07:40
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Tréfáld meg párszor, át fogja gondolni
2019. márc. 21. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!