Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utálom a testvérem folyton...

Utálom a testvérem folyton kiborít. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sajna nem költözhetek el.
2017. febr. 26. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel borít ki? Hány évesek vagytok?
2017. febr. 26. 10:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Én 11 ő pedig 13 és folyton olyan mint ha részeg lenne.
2017. febr. 26. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Csak gyerek, es jatsza az eszet. Az ocsem is ilyen, csak o meg mellette kis egoista parancsolgatos, pofazos dog is. Egyszeruen remelem ki fogja noni. Sajnos nem tudok ellene mit tenni, mert kulon szobahoz nincs eleg hely, elkoltozni pedig meg nekem sincs lehetosegem. Kitartas, es nezd levegonek, az segithet valamennyit.

19/l

2017. febr. 26. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
gyerekek vagytok, majd kinövitek. :)
2017. febr. 26. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:

jaj, még gyerekek vagytok!! ezen nem kellene fent akadni

majd felnőttök, és megváltozik minden...később örülni fogtok hogy egymásnak ott vagytok..:)

2017. febr. 26. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos az én testvérem is az agyamra megy olykor 6 éves kora óta ilyen, és idén már 28 éves én meg 34 éves vagyok.

Ha az egyetlen testvérem is Asperger szindrómás lenne jobban megértenénk egymást. Vagy ha én is ép lennék könnyebb dolgom lenne.

2017. márc. 20. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Válassz egy másik városban lévő középiskolát, hogy kollégista lehess. Vagy bírd ki valahogy az egyetemig. Én azért is tanultam, hogy minél hamarabb megszabaduljak tőle. Sokkal idősebb nálam, de egy éretlen s3ggfej a mai napig, és a szüleink nyakán él.
2018. júl. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!