Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy nyissam fel a testvérem...

Hogy nyissam fel a testvérem szemét?

Figyelt kérdés

Már 2 éve, hogy összejött egy lánnyal aki cigány. Nem tudom milyen mértékben de a neve az az.

Plusz még erre van egy gyereke akit a tesóm nevel már. Már mikor össze jöttek is mondtam neki, hogy ezt jól gobdolja meg. Cigány is, gyereke is van. De a tesóm hajthatatlan, mindig azt mondja hogy ő nem olyan és a családja se.

Igazából az egész családunkat nem zavarja csak engem. Mikor ott vannak is egy mondatot nem tudok vele váltani annyira ellenséges nekem. Hogy a szüleim asztalánál eszik, aztán ott pörög hordja a tányérokat el mintha otthon lenne.

Egyre inkább azt érzem, hogy behalozott mindenkit és nem tudom hogy nyissam fel a testvérem szemét.

2019. márc. 17. 07:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Elmondom kerdezo,ha kajalasok után "pattog" az a szegény csaj az azert lehet mert illemtudo es segiteni akar.Vehetnel rola peldat
2019. márc. 17. 08:48
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem az rendben van, ha valami miatt nem tetszik neked, szíved joga, de csak azért utálni, mert cigány, az nem túl szimpatikus, főleg, hogy amúgy más negatívumot nem írtál, sőt, még a segítőkészséget sem nézed jó szemmel.

Valószínűleg inkább féltékeny vagy rá, de ez sem gáz, mert ebben a felállásban ez elég gyakori.

Szerintem próbálj meg vele beszélgetést kezdeményezni kettesben, beszéljétek meg a dolgokat. Nyilván ő is látja, érzi az ellenerzesedet. Még az is lehet, hogy rajossz, milyen jó fej.

2019. márc. 17. 09:04
 13/17 anonim ***** válasza:
97%
A szüleid asztalánál eszik a vendég és ő hordja el a szennyest, amiből zabáltál, te meg mereszted a segged és még meg is szólod?? 😀😀😀😀😀😀😀
2019. márc. 17. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Rasszista vagy . A te dolgod,de ne csodálkozz,hogyha a testvéred a párját választja helyetted ,és ha nagyon megunta a mondókádat majd feléd sem néz többet .

Amúgy ahhoz pofa kell ,hogy abba kössél bele,hogy kiszolgál titeket a családi asztalnál ..

2019. márc. 17. 11:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, te tehetsz róla, hogy hova születtél? Emberek vagyunk, nem az alapján kell megìtelni egymást, hogy milyen a borszine, kik a felmenoi.

Ha normális a lány, szereti a tesód és ő is, akkor tartsd meg magadnak a véleményed.

A szerelem szép, akkor is, ha mondjuk a származás nem ugyanaz.

2019. márc. 17. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy én úgy sajnálom a rasszista embereket...

Milyen gyűlölet lehet egy ilyen ember szívében, felesleges feszültség.

Félvér vagyok, bár a nevem nem cigányos, de engem is néha kinéznek, rajtam is látszik. Én olyan emberekkel nem szoktam barátkozni, nem gyűlölöm őket, nem szúrja a szemem hogy nem kedvelnek, elengedem. Körbe vesznek normális értékrendel megáldott emberek, akik nem színek, és sztereotípiák alapján ítélnek. Remélem a lány is így gondolja, vagyis gondolom, azért nem beszélget veled. :)

2019. márc. 17. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a lány mindenkinek pozitív, mindenki szereti, meg vannak vele elégedve, beilleszkedett a családba - egyedül te vagy az, aki mindenáron bele akar kötni.

Nem ártana elgondolkodni azon, hogy nem BENNED van-e hiba, mert ez tipikusan az az eset, hogy szerintedmindenki hülye, csak én nem - és ilyen esetben a többieknek van igaza, és te vagy az, akinél nincs minden redben!

2019. márc. 18. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!