Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szerintetek ebben a szituációban ki az úgy mond bűnös?

Szóval, elkezdtem dolgozni, és az abból megszerzett pénzből eldöntöttem, hogy beszerzek egy kávéfőzőt, és mindent, ami ahhoz kell. nyílván itt mindenkinek más igényei vannak, én külön vettem csészéket magamnak, olyan minőségi kávét, amivel megakartam magamat ajándékozni. És erre jön a báttjám, aki úgy gondolja, hogy bármilyen bele adás, vagy saját rész bele adás helyett, elkezdi használni a kávéfőzőmet, a drága kávémat, (amit még én magam is alig merek néha inni, emiatt vettem egy olcsót is... ) és az én csészémből issza, bármilyen megkérdezés nélkül...

oké lehet engem önzőnek, meg irigynek tartani,de mégis ezt hogy képzeli? ráadásul nem a legjobb a viszonyunk.

mert ha még megkérdezne, vagy beleadna, akkor még talán, de így... azzal a cím szóval, hogy neki ez a kedvence..

felháborító, hogy közel 30 évesen ezt csinálja.

2019. márc. 17. 01:02
1 2 3 4
 31/39 $$$$$ ***** válasza:
Meg a kocsit ne mimden naposan... De azert ondolom te is atérzed hogy a benzin/diesel költség nincs egylapon napi 1-2 pohár kávé árával...
2019. márc. 17. 13:23
 32/39 anonim ***** válasza:
Minék vetted meg ha ilyen szar a családi fészekben a viszony,minek tetted ki a közösbe,mi az h kutat a szekrényedben,és te ezt családi fészeknek hivod? ... :O :O
2019. márc. 17. 13:23
 33/39 A kérdező kommentje:
Ahogyan azt írjátok le , hogy mi nem vagyunk család, ebből az következik, hogy nem olyan a kapcsolatunk egymással, mint egy szerető családban, de ti mégis azt mondjátok, hogy hogyan kéne müködnie egy szerető családban, amikor mi nem vagyunk olyanok..
2019. márc. 17. 13:24
 34/39 anonim ***** válasza:
Ez a szüleitek hibája elsősorban,a minta stb... Hogyan h nem veszel többezres sznoboknak gyártott szart hanem sprolsz és elhuzol a csodás fészekből v fémkazettát veszel és mindent zársz 90% a magyar albérlő családoknak fémkazettás lakatolos irigy,stb..
2019. márc. 17. 13:30
 35/39 anonim ***** válasza:
Figyelj az itt leírtak alapján a testvéred egy nyomi gyökér. Mond meg neki, hogy az a kávé rohadtúl nem neki lett vásárolva ott a gép vegyen kávét bele és azt igya a saját csészéből. A sok szenteskedő kommentelő meg gondoljon már bele ha venne egy adag kávét ami tényleg drágább árkategóriás akkor birka módra állná, hogy a semmire való testvére egy szó nélkül iszogassa?
2019. márc. 17. 14:20
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Nem adnám,de nem is vennék otthonra ilyet ahol egy tusko lakik akit anyu apu nem tudott 30 év alatt megnevelni h nem kutatunk más szekrényébe stb,meg eleve nem veszek több ezres kévét,más annak az árábol abbol családot lát el,pedig van pénzem,de ezek a sznoboknak valok cuccok..
2019. márc. 17. 14:23
 37/39 A kérdező kommentje:
utolsó te miről beszélsz? bocsi hogy 19 évesen merek venni egyáltalán bármit is...gondolom te nem basztad el semmire se az első melóból származó pénzedet soha.
2019. márc. 17. 14:26
 38/39 anonymousreview60 ***** válasza:
51%

#31: Tényleg nincs egy lapon, mert az átlagkávé drágább, mint a benzin, legalábbis ha 1 literre vetítem az árát.

És vannak nemátlag kávék is: [link]

2019. márc. 17. 15:46
 39/39 $$$$$ ***** válasza:
Lehet utolso. De nem hiszem hogy a kerdező testver napi több liter kavét megiszik. Tehat innentöl kezdve olcsobb... Mivel a legjobb fogyasztasu kocsik is 6 l körül esznek 100 on. Es hiaba nwm megy 100 km. Akkor is dragabb mint a kavezas.Egy csesze kaveba meg nem mondom hogy mennyi kave kell. De szerintem par gramm kave babnal nem kell több... Innentöl kwzdve nincs igazad. Es egyebken is a kavet kg ra aruljak. Es 1 kg kavebol nem 1 liter jön ki. Tehat igen is dragabb az üzemanyag...
2019. márc. 17. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!